Δευτέρα
27 / 03 / 2023
4 Νέα Άρθρα

Κείμενο με τον παραπάνω τίτλο συνέταξαν και συνυπέγραψαν οι συνάδελφοι της ΔΟY Γλυφάδας, μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης της ΑΑΔΕ για την αξιολόγηση των υπηρεσιών και την καταβολή στους εργαζόμενους του αντίστοιχου Μπόνους. Το κείμενο έχει σταλεί και στις υπόλοιπες Εφορίες, όπου επίσης υπογράφεται απ τους συναδέλφους, προκειμένου να σταλεί στην Ομοσπονδία και τους Συλλόγους.

Για να τυπώσετε το κείμενο…. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση των φορέων που εμπλέκονται στο Διαγωνισμό - Φιάσκο του ΑΣΕΠ για τη στελέχωση της ΑΑΔΕ, μετά απο σχετική ερώτηση που κατατέθηκε απο βουλευτές του Σύριζα. 

Περισσότερα...

Την Παρασκευή 11/11 ένα ακόμη σοβαρό επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στη «μακρά» λίστα των επιθέσεων σωματικής ή ψυχολογικής βίας που δέχονται συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Περισσότερα...

Μέλη της ΑΚΕ (Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών), αναρτώντας και σχετικά πανό, έκαναν παρέμβαση την Πέμπτη 3.11.22 έξω απ’ το κτίριο της Καρ. Σερβίας, και μοίρασαν στους εργαζόμενους την ανακοίνωση για τη Γενική Απεργία της 9ης Νοεμβρίου.

Περισσότερα...

Άρθρο της Συναδέλφισσας Λαζαρέτου Θεοδώρας στο www.enainstitute.org

Πατήστε Εδώ για να διαβάσετε το Κείμενο

Ονειρευόμενοι μια κοινωνία όπου ο φεμινισμός θα είναι λειτουργικά αχρείαστος, ξαναδιαβάζουμε από το «Δεύτερο Φύλο» της Σιμόν Ντε Μποβουάρ διαχρονικά ερωτήματα κι απαντήσεις στο μεγάλο θέμα Γυναίκα.

Περισσότερα...

Στις 25.11.2021 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση των εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ν. Έβρου. Μεταξύ των άλλων θεμάτων, τέθηκε και το ζήτημα της διαδικασίας διεξαγωγής των εκλογών.

Περισσότερα...

Η Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών στηρίζει τον αγώνα των συμβασιούχων καθαριστριών για μόνιμη και σταθερή εργασία.

Περισσότερα...

Αυτή είναι η εικόνα της εισόδου της ΙΓ ΔΟY ΑΘΗΝΩΝ μετά την επίθεση με γκαζάκια.

Όσον αφορά το εσωτερικό;

Περισσότερα...

Μεγάλη ανταπόκριση υπήρξε στην πρόσκληση ενδιαφέροντος στην οποία προχώρησε το Υπουργείο Οικονομικών για τη στελέχωση 80 Θέσεων στη Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής & Δημόσιας Περιουσίας.

Περισσότερα...

Σας αποστέλλω προς δημοσίευση στο www.eforiakoi.org, ένα κείμενο στο οποίο προσπαθώ να αναδείξω κινδύνους και προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνάδελφοι σε περιφερειακές (τουλάχιστον) ΔΟY, κατά την προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους.

Περισσότερα...

Εμφανή ήταν σήμερα τα αποτελέσματα των συγχωνεύσεων στις Δ.Ο.Υ. Χολαργού και ΙΓ Αθηνών.

Περισσότερα...

Η εικόνα μάλλον δεν αποτυπώνει την πραγματική κατάσταση που επικρατούσε σήμερα στο εσωτερικό της ΔΟY Αγίων Αναργύρων.

Περισσότερα...

Κάθε μέρα, ένα μικρό Μυρμήγκι πήγαινε στη δουλειά του πολύ νωρίς και ξεκίναγε αμέσως να δουλεύει. Οι συνθήκες εργασίας, δεν ήταν οι καλύτερες, ούτε τα μέσα υπήρχαν, αλλά το Μυρμήγκι το είχε πάρει προσωπικά και παρά τις δυσκολίες, ήταν πολύ παραγωγικό και χαρούμενο.

Περισσότερα...

Παρέμβαση της Αυτόνομης Κίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 1.6.20 στο ΣΔΟΕ, με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία και τη συνεχή, τα τελευταία χρόνια, υποβάθμισή της.

Περισσότερα...

Με κείμενό τους προς τις Ομοσπονδίες, πάνω από 400 νεοεισερχόμενοι συνάδελφοι, αναδεικνύουν το ζήτημα της μη καταβολής σε αυτούς της Προσωπικής Διαφοράς και ταυτόχρονα εκφράζουν τη διάθεση – αποφασιστικότητά τους να κινητοποιηθούν προς την κατεύθυνση διεκδίκησης αυτού του Δίκαιου αιτήματος.

Περισσότερα...