"...Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά των συναδέλφων - μελών του Συλλόγου, καθώς και για έναν συνοδό..."

Για περισσότερες πληροφορίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αττικής και Κυκλαδων δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να παρακολουθήσουν επτά (7) θεατρικές παραστάσεις με μειωμένες τιμές. Οι παραστάσεις είναι: Ζορμπάς - Οι Θεοί του Ολύμπου - Ποντικοπαγίδα - Οικόπεδα με θέα - DogVille - Σέρρα, η ψυχή του Πόντου - Όλιβερ Τουίστ.

Περισσότερα...

Το Δ.Σ. του συλλόγου Αττικής και Κυκλάδων διοργανώνει πεζοπορία στον Κιθαιρώνα την Κυριακή 23 Οκτωβρίου. Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

Περισσότερα...

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αττικής και Κυκλάδων διοργανώνει πενθήμερη εκδρομή στην Κύπρο από 12 Νοεμβρίου έως 16 Νοεμβρίου 2022 (Λεμεσός, Λευκωσία, όρος Τρόοδος, Πάφος).

Περισσότερα...

Ο σύλλογος εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων θα διοργανώσει τουρνουά τένις.

Περισσότερα...

Η Διοικούσα Επιτροπή του Πολιτιστικού Τμήματος της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. διοργανώνει εκδρομή στην Καλαμάτα 15-16/10/2022 (1 διανυκτέρευση), όπου θα διεξάγεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5Χ5.

Περισσότερα...

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΕ ΔΟΥ

Αθήνα, 06/06/2022

Αριθ. Πρωτ.: 2085

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

ΚΥΚΛΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΠΑΦΙ - ΣΚΙΠΙΖΑ Πηγή – Καράβολα – ΜΠΑΦΙ.

Περισσότερα...

Το πολιτιστικό τμήμα της ΠΟΕ ΔΟΥ διοργανώνει 7ήμερη εκδρομή στην Ιταλία (12 - 18 Ιουλίου 2022).

Για περισσότερες πληροφορίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Θέμα: “7ήμερη εκδρομή στην Ισπανία (Βαρκελώνη, Βαλένθια, Μαδρίτη, Τολέδο, Σαραγόσα)”

Περισσότερα...

Το Πολιτιστικό Τμήμα της ΠΟΕ ΔΟΥ θα πραγματοποιήσει περίπατο στην Πεντέλη με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Παλαιάς Πεντέλης και προορισμό τη Σπηλιά Νταβέλη. Ο περίπατος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/5/2022 στις 10:30 π.μ..

‘’Μια ποιητική διαδρομή στα ψηλά βουνά και στα όρη μέσα μας. Και η αντίστιξη με τα επίπεδα της πόλης. 

Περισσότερα...

Η θεατρική ομάδα “ΕυΦΟΡΙΑ” του συλλόγου εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ανατολικής Κρήτης και το Πολιτιστικό Τμήμα της ΠΟΕ ΔΟY, παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση “Περί ελιάς ο λόγος”...

Περισσότερα...

Το Πολιτιστικό Τμήμα της ΠΟΕ ΔΟΥ διοργανώνει φθινοπωρινό περίπατο στην Πάρνηθα την Κυριακή 29/9. Προθεσμία υποβολής δήλωσης συμμετοχής μέχρι 23/9.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων Εφοριακών ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.