Τετάρτη
24 / 07 / 2024
2 Νέα Άρθρα

Σύμφωνα με έντονες φήμες που διακινούνται από το απόγευμα της Κυριακής στα δημοσιογραφικά στέκια, ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις να εμπιστευτεί τη θέση που κατείχε μέχρι πρότινος ο κ. Παπασταύρου, στον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή.

Σχεδόν 2 δισ. δολάρια έχασε το μεγαλύτερο συνταξιοδοτικό ταμείο της Σουηδίας Alecta, εξαιτίας της πρόσφατης κατάρρευσης των αμερικανικών τραπεζών στις οποίες είχε τζογάρει αποθεματικά. 

Πηγή: ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Με τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, η κυβέρνηση προωθεί την ασυλία και το ακαταδίωκτο των μελών της επιτροπής που θα διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος των Τεμπών, ακολουθώντας την ίδια τακτική και με την επιτροπή εμπειρογνωμόνων για την πανδημία.

Πηγή: efsyn.gr

Το δρόμο του κ. Θεοχάρη φαίνεται να ακολουθεί και ο σημερινός Διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλής. Σύμφωνα με έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών, αναμένεται να ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του με το κυβερνών κόμμα, στο οποίο τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση για το πρόσωπό του. Εκτίμηση που βασίζεται στην αγαστή συνεργασία που είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, την αποτελεσματικότητά του και την άμεση ανταπόκρισή του στα αίτημα και τις κατευθύνσεις του Μαξίμου.

Με συγκεντρώσεις έξω από τη Βουλή τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 16.30, συνδικάτα και φορείς, ζητούν την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου που ανοίγει το δρόμο στην ιδιωτικοποίηση του νερού.

 

«Τους ψάξαμε παντού δεν υπήρχαν» καταγγέλλει συνταξιούχος στη Θεσσαλονίκη που αναζήτησε τα Funds για να διαπραγματευτεί το δάνειό του.

Πηγή: ThePressProject

Περισσότερα Άρθρα …