Οι δημόσιοι υπάλληλοι της Γαλλίας προχωρούν σε 22 ημέρες Απεργίας εναντίον της κυβέρνησης Μακρόν και συμπαρατάσσονται με τα "κίτρινα γιλέκα"!

Πηγή: Press-Gr.com

Περισσότερα...

Συναγερμός! Δεν υπάρχουν περιθώρια! Οι ναζί και οι φασίστες απειλούν να βρεθούν μέσα στα σχολεία. Το δηλητήριο τους κινδυνεύει να φτάσει εκεί, στο πιο ευαίσθητο και το πιο ελπιδοφόρο μέρος της κοινωνίας, στους μαθητές της χώρας.

Για να διαβάσετε το σχετικό άρθρο πατήστε εδώ.

Πηγή: ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

«Πέρασε από πάνω του ολόκληρη διμοιρία»: Μαρτυρία φωτορεπόρτερ για δολοφονικό ξύλο από τα ΜΑΤ (Video).

Για να δείτε το σχετικό video πατήστε εδώ.

Πηγή: Το Ποντίκι

Περισσότερα...

Έρευνα: Ραγδαία αύξηση της θνησιμότητας στην Ελλάδα μετά το 2010

Πηγή: iefimerida

Περισσότερα...

Για να δείτε την Ερώτηση που κατατέθηκε πατήστε εδώ.

Οι σχετικές τροπολογίες είναι οι εξής:

Αρ. Τροπολογίας: 1812/5 27.11.2018 (Ρυθμίσεις Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων). Για να την δείτε πατήστε εδώ.

Αρ. Τροπολογίας: 1811/4 27.11.2018 (Τροποποίηση διατάξεων του άρθρου 58 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος). Για να την δείτε πατήστε εδώ.

Τι περιλαμβάνει το πλάνο της συμφωνίας των δύο πλευρών

Πηγή: forologikanea.gr

Περισσότερα...

Η ειδική έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη με τίτλο "Κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών για οφειλές προς το δημόσιο" παρουσιάστηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αθήνας στη διάρκεια ημερίδας που διοργανώθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή.

Περισσότερα...

Η ευρωζώνη θα βυθιζόταν σε ένα χάος, αν είχε επιτραπεί να εγκαταλείψουν το ευρώ μία ή περισσότερες χώρες, τονίζει ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Περισσότερα...

Το Μέχρι την Τελευταία Σταγόνα (Up to the Last Drop) μετά τις πρόσφατες διακρίσεις σε Βερολίνο και Πορτογαλία, επαναπροβάλλεται στην ΕΡΤ1, 28/11, στις 21:30.

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε στους εργαζομένους αλλά και στα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ η πρόσφατη περίπτωση ρευματοκλοπής σε γνωστό αθηναϊκό στέκι.

Πηγή: newmoney.gr

Περισσότερα...

Μία νεκρή και περισσότεροι από 400 τραυματίες είναι ο θλιβερός απολογισμός των επεισοδίων, που ξέσπασαν κατά τις μαζικές κινητοποιήσεις κατά των σχεδίων της γαλλικής κυβέρνησης να αυξήσει τις τιμές στα καύσιμα.

Πηγή: The Press Project.

Για να διαβάσετε το σχετικό άρθρο πατήστε εδώ.

Χιλιάδες Βούλγαροι στους δρόμους - Διαδήλωσαν κατά των υψηλών τιμών των καυσίμων.

Πηγή: Η Καθημερινή

Για να διαβάσετε το σχετικό άρθρο πατήστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Σε δημόσια διαβούλευση έχει τεθεί η νομοθετική πρωτοβουλία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, υπό τίτλο:

Περισσότερα...

Κλειδωμένο παραμένει το τμήμα Κώδικα Φ.Σ. της  ΔΟY Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, λόγω της έλλειψης προσωπικού και της αδυναμίας της ΔΟY να λειτουργήσει το σύνολο των τμημάτων.

Κατάσταση η οποία προφανώς είναι γνωστή στη διεύθυνση προσωπικού και την ηγεσία της ΑΑΔΕ, αφού αυτό είναι αποτέλεσμα των επιλογών της. Επιλογών που σχετίζονται με τη συστηματική απαξίωση όλο και μεγαλύτερου αριθμού εφοριών (στον κατάλογο προστίθενται συνεχώς νέες), οι οποίες προορίζονται για οριστικό κλείσιμο…

Συνήθη «υποζύγια» … οι λιγοστοί συνάδελφοι της συγκεκριμένης ΔΟY, οι οποίοι καλούνται να καλύψουν και το συγκεκριμένο αντικείμενο, παράλληλα/συγχρόνως με το αντικείμενο του περιγράμματος θέσης που έχουν τοποθετηθεί, με ο,τι αυτό συνεπάγεται τόσο για τη λειτουργία της ΔΟY αλλά και τους κινδύνους για τους ίδιους τους υπαλλήλους…

’’Παράπλευρη’’ απώλεια και οι πολίτες της περιοχής οι οποίοι ταλαιπωρούνται συστηματικά, καθώς (εκτός των παραπάνω) η Δ.Ο.Υ. Π. Φαλήρου (Β’ τάξης), δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει σε θέματα Δικαστικού τμήματος και Έλεγχου, οπότε αναγκάζονται να απευθυνθούν στη Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας και στη συνέχεια να επιστρέψουν ξανά στο Π. Φάληρο.

Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών

Όπως διαπίστωσαν πολλοί συνάδελφοι που ανέτρεξαν στη μισθοδοσία του Δεκεμβρίου, υπάρχει διαφορά στο ύψος των αποδοχών τους (δεν γνωρίζουμε αν αφορά το σύνολο των συναδέλφων) και… ''αύξηση'' της τάξεως των 60 περίπου ευρώ.

Η ‘’αύξηση’’ αυτή προκύπτει από αναδρομική επιστροφή ασφαλιστικών κρατήσεων ενός εξαμήνου (από 01.07.18 και μετά), που γινόντουσαν επί της προσωπικής διαφοράς, σύμφωνα με την εγκύκλιο ΑΔΑ: 7ΦΘΨΗ-ΟΒΛ των Υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας. Όπως ερμηνεύεται στην εγκύκλιο, η προσωπική διαφορά του άρθρου 27 (παρ.1) του Ν.4354/2015 δεν αποτελεί σταθερή παράμετρο του ενιαίου μισθολογίου και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αποτελεί τμήμα των συντάξιμων αποδοχών, ούτε να υπόκεινται στις συγκεκριμένες ασφαλιστικές κρατήσεις.

Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει και πρέπει να απαντηθεί, είναι γιατί η επιστροφή των αναδρομικών αυτών αφορά μόνο το τελευταίο 6μηνο και δεν αφορά το σύνολο της περιόδου κατά την οποία γινόταν αυτές;

Ερώτημα που οφείλουν να θέσουν τα Συνδικαλιστικά μας όργανα και να απαιτήσουν ΑΜΕΣΗ απάντηση.

www.eforiakoi.org

Σε συνθήκες θερμοκηπίου εργάζονται καθημερινά πολλοί συνάδελφοι στο κτίριο που στεγάζονται ΚΕΦΟΜΕΠ & ΚΕΜΕΕΠ. Εκτεθειμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου τους στον ήλιο, χωρίς το παραμικρό μέτρο προστασίας, τα συγκεκριμένα γραφεία του πολυώροφου γυάλινου κτιρίου, μετατρέπονται κυριολεκτικά σε θερμοκήπια.

Συνάδελφοι αναγκάζονται να χρηματοδοτήσουν από την τσέπη τους (κάτι βέβαια όχι πρωτόγνωρο για την ΑΑΔΕ) τα όποια υποτυπώδη μέτρα προστασίας, χωρίς όμως να μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση και τις συνθήκες.

Συνθήκες οι οποίες γίνονται αντικείμενου σχολιασμού και από τους φορολογούμενους - επισκέπτες των συγκεκριμένων υπηρεσιών, οι οποίοι δηλώνουν την έκπληξή τους για την κατάσταση.

Οι μόνοι που προφανώς δεν προβληματίζονται και δεν τους απασχολούν αυτές οι… λεπτομέρειες είναι όσοι ηγούνται των υπηρεσιών μας. Αυτοί περιορίζονται στο να θεσπίζουν όλο και υψηλότερους στόχους, να αυξάνουν συνεχώς τις απαιτήσεις τους απ’ τους εργαζόμενους, να δημιουργούν κλίμα φόβου και τρομοκρατίας.  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΔ - ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αθήνα Ελλάδα Σποραδικές Καταιγίδες, 7 °C
Παρών Καιρός
Ανατολή: 7:37 πμ   |   Δύση: 5:8 μμ
78%     11.3 km/h     33.999 bar
Πρόγνωση
Τετ Ελάχιστη: 6 °C Μέγιστη: 10 °C
Πεμ Ελάχιστη: 4 °C Μέγιστη: 11 °C
Παρ Ελάχιστη: 2 °C Μέγιστη: 12 °C
Σαβ Ελάχιστη: 5 °C Μέγιστη: 14 °C
Κυρ Ελάχιστη: 5 °C Μέγιστη: 15 °C
Δευ Ελάχιστη: 5 °C Μέγιστη: 15 °C
Τρι Ελάχιστη: 7 °C Μέγιστη: 17 °C
Τετ Ελάχιστη: 8 °C Μέγιστη: 15 °C
Πεμ Ελάχιστη: 7 °C Μέγιστη: 11 °C
Παρ Ελάχιστη: 5 °C Μέγιστη: 11 °C

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 153 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
5
Άρθρα
1411
Εμφανίσεις Άρθρων
2341718