Πραγματοποιήθηκε εχθές Πέμπτη 7.5.20 με τηλεδιάσκεψη, η πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, μετά την έναρξη της πανδημίας.

Περισσότερα...

Έντονη ανησυχία και διαμαρτυρίες έχει προκαλέσει στους εργαζόμενους της ΔΟY Ν. Ιωνίας η κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο κτίριο.

Περισσότερα...

Σε ποια υπηρεσία του Δημοσίου…

  • Τίθενται ηλικιακά όρια (ας πούμε… των 50 ετών) προκειμένου να στελεχωθεί μια νεοσυσταθείσα δομή;
  • Σε ποια υπηρεσία προτάσσονται τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά για την επιλογή του προσωπικού και η διαδικασία επιλογής έχει τη μορφή… casting;
  • Σε ποια υπηρεσία η εκπαίδευση του προσωπικού ολοκληρώθηκε αλλά δεν οριστικοποιήθηκε η τελική επιλογή δεδομένου ότι κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης τέθηκαν τα παραπάνω… κριτήρια - προσόντα επιλογής…
  • Σε ποια υπηρεσία οι εργαζόμενοι καλούνται να συμμετέχουν σε ένα δίωρο σεμινάριο, κατά τη διάρκεια του οποίου ενημερώνονται (χωρίς να ερωτηθούν) ότι αλλάζουν ουσιαστικά υπηρεσία;
  • Σε ποια υπηρεσία οι εργαζόμενοι ενημερώνονται την ημέρα της Πρωτομαγιάς, με εξωθεσμικές μάλιστα διαδικασίες (π.χ. με μηνύματα από άγνωστα σε αυτούς κινητά) για θέματα που αφορούν υπηρεσιακές τους ‘’υποχρεώσεις’’, αγνοώντας ακόμα και προγραμματισμένες άδειες ή άλλες υποχρεώσεις για τις οποίες η υπηρεσία τους είναι ενήμερη.
  • Σε ποια υπηρεσία η στελέχωση μια νέας δομής γίνεται χωρίς την έκδοση πρόσκλησης ενδιαφέροντος, και τη δημοσιοποίηση κριτηρίων, χρονοδιαγραμμάτων κλπ.

Λόγω της ευκολίας του ερωτήματος… δεν προβλέπεται ‘’ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ’’.

Η εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα τιμής και αγώνα των εργαζομένων, ενάντια στην εκμετάλλευση και τις κοινωνικές ανισότητες. Αγώνας για τη διατήρηση και διεύρυνση κατακτήσεων και δικαιωμάτων τα οποία συνεχώς απειλούνται.

Περισσότερα...

Μπορεί η κυβέρνηση να νομοθέτησε πριν μερικούς μήνες για το ζήτημα της προσωπικής διαφοράς, δυστυχώς όμως η ρύθμιση που ψηφίστηκε δεν λύνει οριστικά το ζήτημα των διαφορετικών μισθολογικών ταχυτήτων εντός των ίδιων υπηρεσιών και τμημάτων.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων στις ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης για το θέμα της μισθολογικής εξομοίωσης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για να διαβάσετε την Ανακοίνωση του Συλλόγου Αττικής & Κυκλάδων πατήστε εδώ.

45 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου το διαχρονικό του νόημα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Περισσότερα...

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Ως κοινωνία και ως εργαζόμενοι βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή κατάσταση.

Περισσότερα...

Κάλεσμα απευθύνει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) στα σωματεία των υγειονομικών και των εργαζομένων όλης της χώρας.

Περισσότερα...

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των Τελωνειακών αναδεικνύει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις υπηρεσίες και ταυτόχρονα εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τις εργασιακές συνθήκες που θα αφήσει πίσω της η κρίση του κοροναϊού…

Δείτε τη σχετική Ανακοίνωση της ΟΤΥΕ

Εν μέσω καραντίνας, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου συνέστησε Τεχνική Υπηρεσία, σε επίπεδο Διεύθυνσης, η οποία μάλιστα υπάγεται στον Υπουργό, ορίζοντας ως Διευθυντή, ιδιώτη μηχανικό,  μετακλητό υπάλληλο.

Περισσότερα...

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΔΕΔΥ για 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση. Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 για τον αντιασφαλιστικό νόμο της Κυβέρνησης.

Περισσότερα...

Με αφορμή τη μήνυση κατά μελών του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ο Βασίλειος Σπανάκης, βουλευτής πλέον της ΝΔ, συνεχίζει να ζητάει «τα ρέστα» από εκείνους που αποκάλυψαν την απόπειρα νοθείας που επιχειρήθηκε  με άθλιο τρόπο, στις 2/12/2016 κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας του 36ου Συνεδρίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Περισσότερα...

ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΞΙ χρόνια μετά την εξέγερση της νεολαίας ενάντια στην Δικτατορία, και τα αιτήματα εκείνης της περιόδου είναι επίκαιρα όσο ποτέ.

Περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 98 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
5
Άρθρα
1678
Εμφανίσεις Άρθρων
3126187