Παρασκευή
14 / 06 / 2024
6 Νέα Άρθρα

ΤΕΡΜΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ. ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ.

Σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 27.05.2024 στην ΔΟΥ Χαλκίδας και η οποία ακολούθησε την κοινή συνεδρίαση του τοπικού Συλλόγου με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΔΟΥ, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση σειράς κινητοποιήσεων, προκειμένου να αποτραπούν τα σχέδια της Διοίκησης για κλείσιμο της Εφορίας. Οι εργαζόμενοι απαίτησαν να απαντηθεί η αθλιότητα της Διοίκησης της ΑΑΔΕ, η οποία για να αποκρύψει τις δικές της ευθύνες για τα υπό διερεύνηση φαινόμενα διαφθοράς, επιχειρεί να θυσιάσει το σύνολο των εργαζομένων και τις οικογένειες τους.

Οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο Τομέα και ιδιαίτερα στις φορολογικές υπηρεσίες  έχουμε βιώσει την τελευταία 15ετία μια άνευ προηγουμένου μείωση των εισοδημάτων μας. Μειώσεις οι οποίες υπερβαίνουν το 40% των αποδοχών μας και οι οποίες ακολούθησαν μια συντονισμένη προσπάθεια στοχοποίησης και απαξίωσης του έργου μας, αλλά και του ρόλου των Δημόσιων Υπηρεσιών.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της και την από 29/05/24 ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.–Δ.Ο.Υ., καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα φαινόμενα χρηματισμού και διαφθοράς στη Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας. Τέτοια μεμονωμένα περιστατικά δεν έχουν καμία σχέση με τους 600.000 Δ.Υ. (εκπαιδευτικούς, γιατρούς, νοσηλευτές, υπαλλήλους υπουργείων κτλ) που επιτελούν με απόλυτη ευσυνειδησία τα καθήκοντά τους.

Στο πλαίσιο της σημερινής 3ωρης στάσης εργασίας του Συλλόγου των εργαζομένων των Δ.Ο.Υ. Βοιωτίας-Ευβοίας, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και συνέντευξη τύπου στον προαύλιο χώρο της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, με την παρουσία Ευβοέων βουλευτών της αντιπολίτευσης, τη σύσσωμη παρουσία εκπροσώπων όλων των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη μαζική και δυναμική παρουσία όλων των επαγγελματικών φορέων της Εύβοιας που χαιρέτισαν την κινητοποίηση.

Σειρά Δελτίων Τύπου από την ΠΟΕ ΔΟΥ και Συλλόγους Εφοριακών που καταγγέλλουν τη Διοίκηση της ΑΑΔΕ για τη στάση της και τις ενέργειες της με αφορμή τα γεγονότα στη ΔΟΥ Χαλκίδας.