Κυριακή
22 / 05 / 2022
5 Νέα Άρθρα

Με Εκβιασμούς

(και σύμμαχο τον Κυβερνητικό & Εργοδοτικό Συνδικαλισμό)

θέλουν να επιβάλλουν τον Εργασιακό Μεσαίωνα

Με Αγώνες

θα ανατρέψουμε τα σχέδιά τους και θα επιβάλλουμε την κατάργηση της ΑΑΔΕ

Περισσότερα...

Αν κάτι χαρακτηρίζει τη Διοίκηση της ΑΑΔΕ, είναι σίγουρα ο σεβασμός προς τους Εργαζόμενους.

Ανταποκρινόμενη λοιπόν στις δίκαιες διαμαρτυρίες των συναδέλφων στη ΓΔΗΛΕΔ, οι οποίοι με συνεχείς κινητοποιήσεις καταγγέλλουν την ακαταλληλότητα του κτιρίου που πρόσφατα μίσθωσε η ΑΑΔΕ, η Διοίκηση προχώρησε σε άμεσες και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ παρεμβάσεις.

Μπορεί να κόστισαν κάτι παραπάνω…. αλλά το καλό και η ασφάλεια των συναδέλφων… προέχουν.

Γλάστρες και λουλούδια των 29.000 ευρώ και…

Φωτεινές Επιγραφές, επίσης των  29.000 ευρώ.

Ο,τι πάρεις… 29 χιλιάδες…… 

Λίγο κάτω από 30 χιλιάδες !!!

 

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΕΛΙΚΟ

ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΕΛΙΚΟ

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα πρόσφατα γεγονότα στη ΔΟΥ Ηρακλείου και τα όσα έλαβαν χώρα κατά τη διαδικασία στελέχωσης των θέσεων ευθύνης. Και μιλάμε για όσους... ενημερώθηκαν, γιατί τα γεγονότα αυτά ακολούθησε μια συστηματική προσπάθεια υποβάθμισής τους.

Περισσότερα...

          Μετά την ανάρτηση των αρχικών εγγραφών κτηματολογίου (ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ) οι Κτηματικές υπηρεσίες στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους είναι υποχρεωμένες μέσα σε ασφυκτικά χρονικά περιθώρια να κάνουν διοικητικές και τεχνικές έρευνες είτε σε αιτήσεις πρόδηλων σφαλμάτων είτε σε διεκδικητικές αγωγές μεταξύ Δημοσίου και ιδιωτών, προκειμένου να στέλνουν πλήρη στοιχεία αντίκρουσης στους δικηγόρους του Ελληνικού Δημοσίου.

Περισσότερα...

Ο σύλλογος Αττικής και Κυκλάδων διοργανώνει αιμοδοσία την Τρίτη 7, Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 στην αίθουσα του Υπουργείου Οικονομικών, Καρ. Σερβίας 8 στο ισόγειο.

Για περισσότερες πληροφοριες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Ο σύλλογος εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων και το περιοδικό φορολογική επιθεώρηση της ΠΟΕ - ΔΟΥ, συνδιοργανώνουν ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, για τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων φορολογικού έτους 2021 τη Δευτέρα 23/5/2022 και ώρα 16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.