Ενδιαφέρον έχει το Δελτίο Τύπου της ιδιοκτήτριας εταιρείας του κτιρίου, στο οποίο σχεδιάζεται να μετακινηθούν υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.

Η στέγαση – μεταστέγαση των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, αποτελούσε πάντα ένα ''γκρίζο τοπίο'' για τους εργαζόμενους. Όχι μόνο γιατί επι σειρά ετών πλανάται η διαρκής ‘’προοπτική’’ της μεταστέγασης. Όχι μόνο γιατί αρκετοί συνάδελφοι στην Αττική βρίσκονται επι σειρά ετών σε διαρκή μετακόμιση. Όχι μόνο γιατί κτίρια που πρόσφατα επιλέχθηκαν και μεταστεγάστηκαν υπηρεσίες (…θα επανέλθουμε σ’ αυτό) είναι μάλλον ακατάλληλα. Όχι μόνο γιατί τα κτίρια που φαίνεται να καταλήγει η ΑΑΔΕ για τις νέες μεταστεγάσεις (ΚΕΒΕΙΣ, Κεντρικές Υπηρεσίες κλπ) φαίνεται να μην καλύπτουν ακόμα και τις προϋποθέσεις που οι ίδιες οι διακηρύξεις προβλέπουν.

     Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9.5.2023 το Γενικό συμβούλιο της ΠΟΕ ΔΟΥ με κύριο θέμα συζήτησης τις κανονιστικές πράξεις της ΑΑΔΕ για τις Θέσεις Εργασίας Ειδικής Βαρύτητας (ΘΕΕΒ) και τις Μετακινήσεις – Μεταθέσεις εντός ΑΑΔΕ. Εκτός ημερήσιας διάταξης, η ΑΚΕ έθεσε και τα ζητήματα α) του αποκλεισμού απ’ την Προσωπική Διαφορά των νεοεισερχόμενων συναδέλφων στην ΑΑΔΕ και β) των προωθούμενων στεγάσεων και μεταστεγάσεων υπηρεσιών της ΑΑΔΕ.

      Η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου χαρακτηρίστηκε απ’ την απόλυτη και επί του συνόλου των θεμάτων ταύτιση των παρατάξεων ΔΑΚΕ και ΔΗΣΣΥΕ (ΠΑΣΚΕ). Πιο συγκεκριμένα…

Ο νόμος του Μισθολογίου προέβλεπε με σαφήνεια την υποχρέωση της Διοίκησης να φέρει κανονιστική για τον τρόπο στελέχωσης των Θέσεων Εργασίας Ειδικής Βαρύτητας (ΘΕΕΒ). Το ότι η Διοίκηση της ΑΑΔΕ εφαρμόζει τις νομοθετικές προβλέψεις – που πολλές φορές η ίδια εισηγείται – με τρόπο και σε χρόνο που η ίδια επιθυμεί… δεν είναι κάτι καινούργιο.

Τη Δευτέρα 19, Τρίτη 20 και Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στην αίθουσα του ΥπΟικ στο ισόγειο (Καρ. Σερβίας 8 - Σύνταγμα) από τον σύλλογο Αττικής και Κυκλάδων.

Απόφαση του συλλόγου των νομών Αχαΐας Ηλείας Κεφαλληνίας Ζακύνθου για τη μισθολογική αποκατάσταση των Περιγραμμάτων Θέσης Εργασίας.

Την Τρίτη 30.05.2023 και ώρα 16.00 - 20.30 η Φορολογική Επιθεώρηση και ο Σύλλογος Αττικής και Κυκλάδων συνδιοργανώνουν ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ για τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος Φυσικών - Νομικών Προσώπων και Νομικών Οντοτήτων. 

Το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ επαναπροκήρυξε την απεργία αποχή από κάθε διαδικασία ή ενέργεια, που συνδέεται με την διαδικασία στοχοθεσίας και αξιολόγησης του ν. 4940/2022 (αξιολόγηση για το έτος 2023) και των κατ' εξουσιοδότηση κανονιστικών πράξεων, παρέχοντας πλήρη κάλυψη στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου στο Δημόσιο.