Η προσωπική διαφορά… ο εξαφανισμένος (;) Σταϊκούρας… η αδράνεια (;) των Ομοσπονδιών… & στο βάθος… το μισθολόγιο Πιτσιλή

Περισσότερα...

Με επιστολή της προς την Ομοσπονδία και τους Συλλόγους όλης της χώρας, η ΑΚΕ (Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών) επισήμανε την απαράδεκτη και ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ ΔΟY με την οποία επιχειρείται να αποκλειστεί η Αυτόνομη Κίνηση απ’ τις συναντήσεις της Ομοσπονδίας με την πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία.

Περισσότερα...

Τελικά ο πραξικοπηματικός τρόπος διάλυσης του Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ από τις παρατάξεις της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚΕ, δεν ήταν τυχαίος. Η αποχώρησή τους από το 37ο Συνέδριο παίρνοντας μαζί τους τα πρακτικά, τα σχέδια αποφάσεων, τα ψηφίσματα κλπ, προκειμένου να μην είναι εφικτή η συνέχιση των διαδικασιών και η λήψη οποιασδήποτε απόφασης, ήταν όπως άλλωστε προκύπτει και είχε εξαρχής επισημανθεί και απ την Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών-ΑΚΕ (Δείτε σχετική ανακοίνωση), βάση σχεδίου και προειλημμένων αποφάσεων.

Αποφάσεων οι οποίες έφταναν μέχρι τη συμφωνία για τη συγκρότηση του νέου προεδρείου της ΑΔΕΔΥ. Προεδρείο το οποίο συγκροτήθηκε από τις παρατάξεις της ΔΑΚΕ και τις ΠΑΣΚΕ, με συνοπτικές μάλιστα διαδικασίες και με την άνεση που τους εξασφάλισε η αποχώρηση – αποχή απ’ τη διαδικασία των παρατάξεων ΕΑΕΚ και ΣΥΝΑΚ.

Έχοντας πλέον την ηγεσία της ΑΔΕΔΥ και χωρίς κανέναν πλαίσιο αποφάσεων που θεωρητικά έστω να τους δεσμεύει (ένας απ τους λόγους που διέλυσαν το συνέδριο), θα συνεχίσουν το έργο τους… Έργο το οποίο έχει τη συμμετοχή και εκπροσώπων του κλάδου μας οι οποίοι συμμετέχουν συνδικαλιστικά και στηρίζουν με την ψήφο τους τις παραπάνω παρατάξεις...

Την Τρίτη 17.12.19 στάλθηκε στις εφορίες όλης της χώρας, έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης, με την ένδειξη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ και θέμα την έκδοση πράξεων Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου, με βάση στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Φορολογική Διοίκηση.

Περισσότερα...

Μπορεί η κυβέρνηση να νομοθέτησε πριν μερικούς μήνες για το ζήτημα της προσωπικής διαφοράς, δυστυχώς όμως η ρύθμιση που ψηφίστηκε δεν λύνει οριστικά το ζήτημα των διαφορετικών μισθολογικών ταχυτήτων εντός των ίδιων υπηρεσιών και τμημάτων.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων στις ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης για το θέμα της μισθολογικής εξομοίωσης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για να διαβάσετε την Ανακοίνωση του Συλλόγου Αττικής & Κυκλάδων πατήστε εδώ.

45 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου το διαχρονικό του νόημα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Περισσότερα...

Για να διαβάσετε την Ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟΥ πατήστε εδώ.

Για να δείτε την Ανακοίνωση ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Σε κινητοποίηση έξω απ το ΥΠΟΙΚ (Νίκης 5-7, Σύνταγμα) προχωρούν την Πέμπτη 16.1.2020 στις 4μμ οι Ομοσπονδίες του ΥΠΟΙΚ, με αίτημα την ΑΜΕΣΗ ένταξη όλων των Υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ στο καθεστώς της Προσωπικής Διαφοράς.

Δείτε την ανακοίνωση των Ομοσπονδιών

Οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ δίνουν έναν πολυήμερο απεργιακό αγώνα με σκοπό να ανακληθούν οι άδικες απολύσεις της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και να υπογραφεί Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον Όμιλο ΟΤΕ.

Περισσότερα...

Με αφορμή τη μήνυση κατά μελών του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ο Βασίλειος Σπανάκης, βουλευτής πλέον της ΝΔ, συνεχίζει να ζητάει «τα ρέστα» από εκείνους που αποκάλυψαν την απόπειρα νοθείας που επιχειρήθηκε  με άθλιο τρόπο, στις 2/12/2016 κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας του 36ου Συνεδρίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Περισσότερα...

ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΞΙ χρόνια μετά την εξέγερση της νεολαίας ενάντια στην Δικτατορία, και τα αιτήματα εκείνης της περιόδου είναι επίκαιρα όσο ποτέ.

Περισσότερα...

Η ΑΔΕΔΥ με σημερινό της ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ καταγγέλλει τις απειλές και τους εκβιασμούς εις βάρος των εργαζομένων απ την ηγεσία της ΑΑΔΕ και καλεί τόσο αυτήν, όσο και την Κυβέρνηση να προχωρήσουν στην άμεση απόσυρση αυτού του σχεδίου.

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΑΔΕΔΥ με αφορμή την επιχειρούμενη καταστρατήγηση του Α.Σ.Ε.Π.

Περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 159 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
5
Άρθρα
1634
Εμφανίσεις Άρθρων
2914992