Με βάση την εικόνα που έχουμε, η συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή απ την Αξιολόγηση, είναι σχεδόν καθολική και υπερβαίνει το 85% των εργαζομένων στην ΑΑΔΕ.

Περισσότερα...

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθήσαμε την εξέλιξη δύο παράξενων γεγονότων που όσο και να μην θέλουμε να το πιστεύουμε, μάλλον, σχετίζονται μεταξύ τους.

Περισσότερα...

Αγαπητοί Συνάδελφοι…

Ένα χρόνο πριν, η Διοίκηση της ΑΑΔΕ επιχείρησε να επιβάλει ένα σχέδιο ‘’αξιολόγησης’’ το οποίο στόχο είχε τη ριζική αλλαγή και ρευστοποίηση των εργασιακών σχέσεων εντός της ΑΑΔΕ.

Περισσότερα...

Την Πέμπτη 12/11 η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι καταθέτει σε διαβούλευση το Ειδικό Μισθολόγιο της ΑΑΔΕ με σκοπό την άμεση εφαρμογή του.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση της Εργατικής Αλληλεγγύης του Συλλόγου Ημαθίας – Πέλλας – Πιερίας και της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων συλλόγου στις Δ.Ο.Υ. Ν. Αχαϊας - Ηλείας - Κεφαλληνίας - Ζακύνθου για το Σχέδιο Μισθολογίου της ΑΑΔΕ.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση της ΑΠΤΕ Τελωνειακών για το προωθούμενο Μισθολόγιο της ΑΑΔΕ.

Για να ΔΕΙΤΕ ή να ΤΥΠΩΣΕΤΕ  την Ανακοίνωση της ΑΠΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Με επιστολή τους προς τις τρείς Ομοσπονδίες του ΥΠΟΙΚ, το συντονιστικό των νεοεισερχόμενων στον κλάδο συναδέλφων, οι οποίοι δεν λαμβάνουν την προσωπική διαφορά, εκφράζουν την απαίτησή τους για την ανάληψη ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ πρωτοβουλιών απ’ τις Ομοσπονδίες για την ικανοποίηση ενός δίκαιου αιτήματος.

Περισσότερα...

 Συνάδελφοι,

Η απεργία - αποχή και στο στάδιο της αυτοαξιολόγησης, της αξιολόγησης των ομοιόβαθμων συναδέλφων και των προϊσταμένων ήταν απόλυτα επιτυχημένη!!

Η μαζικότητα ξεπέρασε το ποσοστό του 97%. Συνολικά σ’ όλη την ΑΑΔΕ συμμετείχε ΜΟΝΟ το 10% επί του συνόλου των υπαλλήλων.

Η Ομοσπονδία ευχαριστεί το σύνολο των συναδέλφων και τον καθένα ξεχωριστά για την μαζική συμμετοχή, την αλληλεγγύη και την πρωτόγνωρη συλλογική δράση, την οποία επιδεικνύουμε στη μετωπική επίθεση που δέχονται τα εργασιακά μας δικαιώματα.

Καλούμε σε κοινή συμπόρευση όσους συναδέλφους διαφοροποιήθηκαν και δεσμευόμαστε ότι η κατοχύρωση μιας διαδικασίας ουσιαστικής και αποτελεσματικής αξιολόγησης αποτελεί τον στόχο όλων μας. Σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά.

Η διοίκηση της ΑΑΔΕ έχοντας λάβει μια απόφαση χωρίς διαβούλευση και χωρίς τη νομιμοποίηση που προσφέρει ο ουσιαστικός διάλογος οφείλει πλέον να αξιολογήσει το ηχηρό μήνυμα που αποστέλλουν μαζικά οι υπάλληλοι και να κατανοήσει ότι πορεύεται σε λάθος κατεύθυνση.

Καλούμε την διοίκηση της ΑΑΔΕ να σταματήσει άμεσα τη διαδικασία – παρωδία της αξιολόγησης, η οποία έχει απορριφθεί συνολικά παρά την διετή προσπάθεια επιβολής της. Η απόπειρα συνέχισής της στο επόμενο στάδιο, εκθέτει συνολικά τους επικεφαλής της ΑΑΔΕ για έλλειμμα σεβασμού στο σύνολο των συναδέλφων και προσβάλει το κύρος της υπηρεσίας. Εκτός κι αν η στόχευση της ΑΑΔΕ είναι να διασπάσει, να διχάσει τους υπαλλήλους, για να υλοποιήσει τον απώτερο στόχο των ατομικών μισθολογίων, της αυθαιρεσίας και της αδιαφάνειας.

Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για τη διασφάλιση του εργασιακού μέλλοντος, της τιμής και της αξιοπιστίας του τελωνειακού κλάδου. Είναι ένα κορυφαίας σπουδαιότητας ζήτημα που δεν επιδέχεται άλλους ερασιτεχνισμούς, πειραματισμούς και σκοπιμότητες.

Η Ομοσπονδία επαναλαμβάνει σταθερά την θέση της υπέρ ενός δίκαιου και αντικειμενικού συστήματος αξιολόγησης και επιδιώκει ένα ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο.

Η διεκδίκηση ενός αντικειμενικού, διαφανούς και σύγχρονου συστήματος αξιολόγησης είναι δικαίωμα των υπαλλήλων.

Με δεδομένη την ετυμηγορία των συναδέλφων καλούμαστε όλοι να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί.

Όλοι μαζί, με αλληλεγγύη και συλλογική προσπάθεια μπορούμε να διαμορφώσουμε το μέλλον μας.

 

Για να τυπώσετε την Ανακοίνωση της ΟΤΥΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Με σημερινή (29.12.20) Ανακοίνωση της η Ομοσπονδία των Τελωνειακών, μιλάει για Μαζικήσυμμετοχή στην Απεργία – Αποχή απ’ την ‘’αξιολόγηση’’ και ταυτόχρονα καλεί τους εργαζόμενους (οι οποίοι είναι απόλυτα διασφαλισμένοι) να συνεχίσουν την προσπάθεια και τη Διοίκηση της ΑΑΔΕ να προσέλθει σε έναν ουσιαστικό διάλογο.

Περισσότερα...

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της από 14.12.2020 ανακοίνωσης της ΠΟΕ-ΔΟΥ, σας ενημερώνουμε ότι η Απεργία-Αποχή από αυτή την αξιολόγηση συνεχίζεται μαζικά και με επιτυχία. Ήδη τα ποσοστά στην συμμετοχή είναι πολύ μεγάλα και ανάλογα με την προηγούμενη φορά που έφτασε το 92%. Επομένως δεν κάνουμε καμία ενέργεια σχετικά με την αξιολόγηση.

Περισσότερα...

Συνάδελφοι,

Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της 15.12.2020, έλαβε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις:

Περισσότερα...

Με αφορμή τις δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε για περικοπή κατά 10% των μισθών των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Περισσότερα...

Όργιο καταστολής σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και σε άλλες πόλεις και… σαφές μήνυμα για το μέλλον και το δικαίωμα στις κινητοποιήσεις.

Περισσότερα...

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ 
24ΩΡΗ ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Περισσότερα...

ΑΠΟΦΑΣΗ του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 03/07/2020

Τετάρτη 8 Ιουλίου: Πανελλαδική Στάση Εργασίας στο Δημόσιο ώρα 11:00 πμ μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Συγκέντρωση ώρα 11:30πμ, Πλατεία Κοραή.

Πέμπτη 9 Ιουλίου: Συγκέντρωση ώρα 19:00, Πλατεία Κλαυθμώνος.

Περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 35 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
5
Άρθρα
1772
Εμφανίσεις Άρθρων
3467203