Μεγάλη συμμετοχή στην κινητοποίηση για την Προσωπική Διαφορά

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Με μεγάλη επιτυχία, από άποψη συμμετοχής, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα συγκέντρωση στο Υπουργείο Οικονομικών με αίτημα την ΑΜΕΣΗ ένταξη των νεοεισερχόμενων στον κλάδο συναδέλφων, στο καθεστώς της προσωπικής διαφοράς. Εκατοντάδες συνάδελφοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς έξω απ το υπουργείο και η Νίκης έμεινε για αρκετή ώρα αποκλεισμένη.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων των τριών Ομοσπονδιών με το Διευθυντή του Υπουργού, αφού ο ίδιος απουσίαζε σε προγραμματισμένο ταξίδι εκτός της Ελλάδας.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης αποτυπώνεται στη… δέσμευση για ραντεβού το επόμενο διάστημα (ειπώθηκε ότι θα υπάρξει προσπάθεια αυτό να γίνει εντός του έτους) με τον Υπουργό Οικονομικών. Αποτέλεσμα το οποίο προφανώς και δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό. Άλλωστε την πρακτική των ‘’επικείμενων ραντεβού’’, που στόχο είχαν να εξασφαλίσουν στις πολιτικές ηγεσίας τον απαραίτητο για αυτές χρόνο, την έχουμε ζήσει πολλές φορές στο παρελθόν.

Ο δρόμος των κινητοποιήσεων είναι αυτός που θα φέρει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Και η σημερινή ΜΕΓΑΛΗ συμμετοχή στην κινητοποίηση, δείχνει ότι η αγωνιστική διάθεση δεν λείπει απ τους συναδέλφους. Αυτό που απαιτείται είναι οι Ομοσπονδίες να επενδύσουν σε αυτή την αγωνιστικότητα, να οργανώσουν και να αναλάβουν το επόμενο διάστημα αντίστοιχες και πιο δυναμικές πρωτοβουλίες.

Κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα… με τους αγώνες μας μπορούμε να υλοποιήσουμε τα αιτήματά μας.