Άρες Μάρ(ρ)ες κουκουνάρες

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Ο κ. Πιτσιλής με πολυπληθή αντιπροσωπεία βρέθηκε εχθές Τρίτη 20.11.19 στη Ρόδο, προκειμένου να πείσει τους εκεί συναδέλφους να πάρουν μέρος στην Αξιολόγηση.

Τα αποτελέσματα όμως ήταν μάλλον δυσανάλογα του μεγέθους της αντιπροσωπίας (μετέβησαν στη Ρόδο 7 άτομα) και αυτό προκάλεσε, όπως συνήθως συμβαίνει, εκνευρισμό στην ηγεσία της ΑΑΔΕ.

Ενδεικτικό του εκνευρισμού αυτού ήταν οι εκ νέου επιθέσεις στα συνδικαλιστικά μας όργανα, αλλά και ο χαρακτηρισμός του Συλλόγου Αττικής απ τον Διοικητή ως… ΣΟΒΙΕΤΙΑ, επειδή τόλμησε να διαγράψει από μέλος του τον κ. Μάρρα.

Το να επικαλείται η ηγεσία της ΑΑΔΕ τη δημοκρατία, φαντάζει λίγο αστείο, αν αναλογιστούμε ότι ο αυταρχισμός και η αλαζονεία είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τον τρόπο Διοίκησης της ΑΑΔΕ. Είναι όμως απαράδεκτο να επιχειρεί να παραπληροφορήσει τους εκεί συναδέλφους, αναφέροντας ότι η διαγραφή του κ. Μάρρα οφείλεται στο γεγονός ότι αυτός έχει απλά εκφραστεί θετικά για την αξιολόγηση και όχι στις απειλές του κατά συναδέλφων που συμμετέχουν στην Απεργία – Αποχή.

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι σήμερα (την επομένη δηλαδή των γεγονότων στη Ρόδο), υπάρχει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στην Καθημερινή, το οποίο αναπαράγει όλη την επιχειρηματολογία της Διοίκησης, τα περί Σοβιετίας, τις ανακρίβειες για τον κ. Μάρρα, αλλά και τις επιθέσεις κατά του κλάδου…

Ο Σύλλογος Αττικής απάντησε με Δελτίο Τύπου (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Για να δείτε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)