Και επίσημα… επικίνδυνο το Κτίριο της ΔΟY Καρδίτσας

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Με μια αναλυτική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καρδίτσας μιλάει για τους κινδύνους που υπάρχουν τόσο για τους υπαλλήλους όσο και τους πολίτες που επισκέπτονται τη ΔΟY Καρδίτσας και ταυτόχρονα αναδεικνύει τις ευθύνες των υπευθύνων οι οποίοι μέχρι τώρα περιορίστηκαν σε ‘’κενού περιεχομένου’’ δεσμεύσεις για την επίλυση του τεράστιου αυτού ζητήματος.

Ο Σύλλογος αναφέρεται σε έκθεση της αρμόδιας Κτηματικής υπηρεσίας η οποία μιλάει για κίνδυνο επανάληψης αντίστοιχων περιστατικών πτώσης επιχρισμάτων, χωρίς μάλιστα να περιορίζει τον κίνδυνο αυτό μόνο για τον 4Ο όροφο του κτιρίου!!!.

Τα περιστατικά των τελευταίων μηνών, η επίσημη θέση της Κτηματικής Υπηρεσίας και η γνωστοποίηση στο Πανελλήνιο των συνθηκών και των κινδύνων που υπάρχουν στη συγκεκριμένη Εφορία, καθιστούν την Ηγεσία της ΑΑΔΕ και την Πολιτική Ηγεσία ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ για ο,τι συμβεί σε εργαζόμενο ή πολίτη που επισκέπτεται την υπηρεσία.

Τέλος…

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση η Ομοσπονδίας δεν μπορεί να έχει το ρόλο του παρατηρητή των γεγονότων. Οφείλει να ανταποκριθεί στο ρόλο της και να αναλάβει πρωτοβουλίες στήριξης του Συλλόγου και υπεράσπισης των εργαζομένων απέναντι σε άμεσους κινδύνους που διατρέχουν, αλλά και απέναντι σε μια Διοίκηση η οποία σε κάθε ευκαιρία σπεύδει να μεταβιβάσει τις ΔΙΚΕΣ της ευθύνες σε συναδέλφους.

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου Καρδίτσας