Στο Νοσοκομείο συνάδελφος στη ΔΟY Καρδίτσας

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί συνάδελφος απ’ τη ΔΟΥ Καρδίτσας, ως αποτέλεσμα της πτώσης στο κεφάλι του μέρους της οροφής του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται η Εφορία.

Ο άτυχος συνάδελφος, τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο, τραυματίστηκε ανοίγοντας το γραφείο του στον 4ο  όροφο της Εφορίας σήμερα το πρωί.

Είναι η δεύτερη φορά που έχουμε αντίστοιχο περιστατικό στη συγκεκριμένη εφορία. Η πρώτη φορά, μερικούς μήνες πριν, έλαβε μεγάλη δημοσιότητα προκαλώντας και την άμεση μετάβαση της ηγεσία της ΑΑΔΕ στην Καρδίτσα, προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση και να δώσει λύση στο πρόβλημα του κτιρίου. Λύση για την οποία δεσμεύθηκε…

Το ενδιαφέρον όμως της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ έσβησε ταυτόχρονα με τα φώτα της δημοσιότητας και οι εκεί συνάδελφοι αφέθηκαν να εργάζονται σε ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο, ακόμα και για τη ζωή τους, κτίριο.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΑΑΔΕ και η Πολιτική Ηγεσία αδιαφορούν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ για τους κινδύνους που υπάρχουν για τους εκεί συναδέλφους. Έχουν την απόλυτη ευθύνη για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά και τον τραυματισμό εργαζομένων. Έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης και έχουν δεσμευτεί (αναγνωρίζοντας τους κινδύνους) ότι θα δώσουν λύση. Προφανώς όμως για τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΑΑΔΕ η ασφάλεια των εργαζομένων που πάνε το πρωί στο Γραφείο τους ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

 

Δείτε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

1 1 page 0001