Παρασκευή
14 / 06 / 2024
6 Νέα Άρθρα

"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ...!!!"

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times
Ε Mail με τίτλο… ‘’ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ’’, έλαβαν ΔΟY σε όλη τη χώρα το Μεσημέρι της Παρασκευής 26.10.23.
Ε Mail που απαιτούσε την ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ των υπηρεσιών για την αντιμετώπιση… σοβαρών ζητημάτων που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας τους.

Μετά από έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικών Λειτουργιών και την… ΑΚΑΡΙΑΙΑ κινητοποίηση Περιφερειαρχών, καλούνταν οι Εφορίες να προχωρήσουν με ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ στην αντικατάσταση όλων των ταμπελών.

Για την αποφυγή μάλιστα της όποιας χρονοτριβής, η ΓΔΦΛ, έστειλε σαφής οδηγίες για το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά των (4) τεσσάρων (!!!!) ταμπελών που θα τοποθετηθούν σε κάθε ΔΟY.  Τονίζεται μάλιστα – για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις - ότι το απαραίτητο κονδύλι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο. Άλλωστε όταν υπάρχει ‘’πραγματική’’ ανάγκη για τη λειτουργία των υπηρεσιών… λεφτά υπάρχουν.

Και για να μην υπάρξει το έδαφος για τυχόν αμφισβήτηση του αισθητικού περιεχομένου των τεσσάρων – σε κάθε ΔΟY – πινακίδων, η ΓΔΦΛ σπεύδει να ενημερώσει του πάντες ότι… ‘’επισυνάπτεται ppt με εικαστικές προδιαγραφές που έχουν εγκριθεί από τον κο Διοικητή’’.

Με την εικόνα άλλωστε…. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

(ΥΓ. Να υποθέσουμε ότι θα υπάρξει άμεσα και ανακοίνωση της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας που θα κάνει λόγο για αναβάθμιση των ΔΟY της περιφέρειας, σε αντίθεση με τις… κακόβουλες προβλέψεις κάποιων… ‘’περίεργων’’;).