ΔΟY ΙΓ Αθηνών… σε διαρκή μετακόμιση

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Δυστυχώς όμως είναι μια πραγματικότητα. Εν μέσω μάλιστα covid και με κρούσματα στην υπηρεσία, οι συνάδελφοι καλούνται να (ξανά)μετακομίσουν απ’ την Κυψέλη  στο Γαλάτσι.

Για ορισμένους μάλιστα συναδέλφους, είναι η 3η μετακόμιση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Από τη ΙΔ Αθηνών στο Γαλάτσι, απ’ το Γαλάτσι στην Κυψέλη και τώρα απ’ την Κυψέλη… πίσω στο Γαλάτσι !!!!.

Και μάλιστα σε ένα κτίριο απ’ τη διαρρύθμιση του οποίου προκύπτουν αρκετά γραφεία στα οποία δεν υπάρχει φυσικός φωτισμός και αερισμός. Γραφεία – Κουτιά στα οποία θα στοιβαχθούν κυριολεκτικά οι συνάδελφοι, εν μέσω μάλιστα πανδημίας, η οποία προφανώς και δεν θα λήξει σύντομα.

Αν η ηγεσία της ΑΑΔΕ αξιολογούνταν με κριτήριο το βαθμό στήριξης του έργου των Εφοριών και το σεβασμό στους εργαζόμενους, προφανώς και θα ήταν για… αλλαγή περιγράμματος.

Πραγματικός τους στόχος όμως είναι η διάλυση των υπηρεσιών, ενώ όσον αφορά τους εργαζόμενους, έχει αποδειχθεί ότι για τη Διοίκηση θεωρούμαστε μάλλον… αναλώσιμοι.

AKE (Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών)