ΑΘΛΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ Εργαζομένων & Υπηρεσιών απ’ την Ηγεσία της ΑΑΔΕ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Στις 4.8.2021, ημέρα των μεγάλων πυρκαγιών της Αττικής και της αποπνικτικής κατάστασης που δημιουργήθηκε σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο, η ΑΑΔΕ εξέδωσε Δελτίο Τύπου (Πατήστε ΕΔΩ) με το οποίο ενημέρωνε τους Πολίτες ότι στις υπηρεσίες θα παραμείνει μόνο προσωπικό ασφαλείας.

 

Δελτίο Τύπου βέβαια το οποίο η Ηγεσία της ΑΑΔΕ φρόντισε να σταλεί ουσιαστικά κατά τη διάρκεια του ωραρίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσο για την ενημέρωση των πολιτών, όσο φυσικά και τους εργαζόμενους οι οποίοι απ’ το πρωί και εν μέσω αυτών των καταστάσεων είχαν προσέλθει στις εργασίες τους.

Η Ηγεσία της ΑΑΔΕ όμως όχι μόνο δεν ανέλαβε τις ευθύνες της για την ταλαιπωρία και τους κινδύνους που έθεσε πολίτες και εργαζόμενους, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα ΣΤΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ με ΑΘΛΙΟ τρόπο τις υπηρεσίες μας.

Με διαρροή της σε ΜΜΕ και επικαλούμενη διαμαρτυρία πολιτών ανακοίνωσε παραπομπή στο πειθαρχικό εργαζομένων στη ΔΟY Χολαργού, προκειμένου να ελεγχθούν πειθαρχικά και να αναζητηθούν ευθύνες για μη εξυπηρέτηση του κοινού!!!. Να αναζητηθούν ευθύνες απ’ τους εργαζόμενους για μη εξυπηρέτηση των πολιτών μια μέρα για την οποία η ίδια η Ηγεσία της ΑΑΔΕ ανακοίνωσε με Δελτίο Τύπου ότι οι υπηρεσίες ουσιαστικά δεν θα λειτουργήσουν.

Πυρήνας μάλιστα του Άρθρου – Διαρροή, είναι η φράση ’κάθε κατεργάρης στον πάγκο του’’ η οποία αποδίδεται στη ηγεσία της ΑΑΔΕ!!!!

Πρόκειται για μια Άθλια… Πρωτόγνωρη… και… Βρώμικη επίθεση απέναντι στους εργαζόμενους και τις υπηρεσίες μας.

Πρόκειται για μια βρώμικη επίθεση η οποία αποτυπώνει, αν μη τι άλλο, τα σχέδια της Διοίκησης για το μέλλον των υπηρεσιών μας, των εργαζομένων σε αυτές, αλλά ταυτόχρονα ετοιμάζει το έδαφος και για την ταλαιπωρία που θα υποστούν οι πολίτες ως αποτέλεσμα των αλλαγών που προωθούνται.

Αναμέναμε (χωρίς να έχουμε ψευδαισθήσεις) εδώ και 5 ημέρες απ’ τη Διοίκηση της ΑΑΔΕ να διαψεύσει όσα της αποδίδουν τα δημοσιεύματα και την πρόθεσή της - μέσω πειθαρχικών - να τοποθετήσει ‘’κάθε κατεργάρη στον πάγκο του’’, κάτι όμως που δεν συνέβη για… προφανείς μάλλον λόγους.

Αν αναζητάνε λοιπόν ‘’κατεργάρηδες οι οποίοι πρέπει να καθίσουν στον πάγκο τους’’, τους πληροφορούμε ότι τέτοιοι υπάρχουν, αλλά τους αναζητάνε σε λάθος μέρος. Οι ‘’κατεργάρηδες’’ δεν βρίσκονται στις υπηρεσίες που οι εργαζόμενοι φτύνουν αίμα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους Πολίτες, εν μέσω απάνθρωπων συνθηκών που η Διοίκηση δημιούργησε.

Τους ‘’κατεργάρηδες΄΄ θα πρέπει να τους αναζητήσουν σε όσους συστηματικά τα τελευταία χρόνια διαλύουν τις υπηρεσίες μας, στοχοποιούν τους εργαζόμενους, ταλαιπωρούν τους πολίτες, διαρρέουν ‘’βρωμιές’’ στα ΜΜΕ. Σε όσους έχουν αναλάβει ‘’εργολαβικά’’ το έργο της υπονόμευσης των υπηρεσιών μας προκειμένου, από κοινού με την Πολιτική Ηγεσία, να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους.

Σε όσους δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό και εν μέσω μια τεράστιας καταστροφής, η έγνοια τους είναι το πώς θα την εκμεταλλευτούν προκειμένου να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο της διάλυσης των υπηρεσιών μας και της στοχοποίησης των εργαζομένων τους. ΝΤΡΟΠΗ….

 

Όσο για τη Συνδικαλιστική μας ηγεσία…

Οι ανακοινώσεις της πλέον θλίψη και αγανάκτηση προκαλούν. Αν ανατρέξει άλλωστε κανείς στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε με αφορμή το γεγονός (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), είναι σαφές ότι κύρια επιδίωξη της είναι να… ‘’καθησυχάσει’’ τους συναδέλφους και να τους… ‘’ενημερώσει’’ ότι… των πειθαρχικών (επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την έναρξη του πειθαρχικού ελέγχου), προηγούνται οι διαδικασίες της προκαταρκτικής έρευνας και της ΕΔΕ !!!.

Κουβέντα για τη στοχοποίηση υπηρεσιών και εργαζομένων, κουβέντα για τις ευθύνες της Διοίκησης, κουβέντα για τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούνται μέσω αυτών των διαρροών, κουβέντα για τους ‘’κατεργάρηδες που πρέπει να μπουν στη θέση τους’’.

Ο Ορισμός του Κυβερνητικού – Εργοδοτικού Συνδικαλισμού…

    

Αθήνα, 9.8.2021

 

 Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών

Για να τυπώσετε την Ανακοίνωση ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ