Κυριακή
16 / 06 / 2024
4 Νέα Άρθρα

Βασιλικότεροι του… Χατζηδάκη στο Σύλλογο Έβρου

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Στις 25.11.2021 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση των εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ν. Έβρου. Μεταξύ των άλλων θεμάτων, τέθηκε και το ζήτημα της διαδικασίας διεξαγωγής των εκλογών.

Συγκεκριμένα λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας συζητήθηκε πρόταση, εκτός από την κάλπη της Αλεξανδρούπολης, να στηθεί και δεύτερη κάλπη για τους συναδέλφους της Δ.Ο.Υ. Ορεστιάδας. Πρακτική που εφαρμόζεται χρόνια και σε άλλους συλλόγους, ασχέτως covid….

Πρόταση η οποία όμως μειοψήφησε και το θέμα θεωρήθηκε… λήξαν.

Όμως η συνέχεια… είχε εκπλήξεις !!!

Ενώ λοιπόν αποφασίστηκε, μετά από πρόταση της ηγεσίας του Συλλόγου, οι εκλογές να γίνουν μόνο στην Αλεξανδρούπολη, απορρίπτοντας την πρόταση να υπάρχει κάλπη και στην Ορεστιάδα, οι ίδιοι στη συνέχεια πρότειναν οι εκλογές να γίνουν με ηλεκτρονική ψηφοφορία, για την προστασία – πάντα – των συναδέλφων που θα έπρεπε να μετακινηθούν !!!!

Είναι προφανές ότι ο Σύλλογος είχε αποφασίσει την πραγματοποίηση των εκλογών με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Τα σχέδιά τους αυτά θα ανατρέπονταν αν προχωρούσε η πρόταση να ψηφίσουν οι συνάδελφοι στις υπηρεσίες τους, στις οποίες προσέρχονται άλλωστε καθημερινά.

Τι κι αν συνάδελφοι τόνισαν ότι το δευτεροβάθμιο και τριτοβάθμιο όργανό μας είναι εναντίον των ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, τι και αν έγινε αναφορά στη διαβλητή διαδικασία με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα, τι και αν ερωτήθηκαν οι υπεύθυνοι του Συλλόγου για το κόστος της όλης διαδικασίας, αλλά και τον Ιδιώτη ο οποίος θα έχει πρόσβαση στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένακαμιά απάντηση.

Η απόφαση είχε εκ των προτέρων ληφθεί… και έπρεπε με κάθε τρόπο να υλοποιηθεί.Βιάζοντας ακόμα και τη λογική…