Τετάρτη
01 / 05 / 2024
4 Νέα Άρθρα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΣΤΗ ZOUGLA.GR

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times
Σχετικά με όσα αναρτήθηκαν σήμερα στο www.zougla.gr η ΑΣΚΙ δηλώνει:
  1. O Αγώνας κατά της διαφθοράς, ήταν και παραμένει μια από τις βασικές αρχές της παράταξής μας, χωρίς εκπτώσεις συμβιβασμούς και παρασκήνια. Οι ανακοινώσεις μας και οι παρεμβάσεις μας (τα πλήρη κείμενα στο www.eforiakoi.org) αποδεικνύουν την διαχρονική εμμονή μας, στον αγώνα αυτό.
  2. Δεν θα αποδεχτούμε με καμιά πρόφαση, ο αγώνας κατά της διαφθοράς, να εξελιχθεί σε ιδιότυπο τηλεοπτικό διαδικτυακό κανιβαλισμό, χωρίς στοιχειώδεις όρους δικαιοσύνης, χωρίς στοιχεία, χωρίς το τεκμήριο της αθωότητας, από δημοσιογράφους – εισαγγελείς, που δικάζουν κατά ριπάς, χωρίς απολογία καν, των υποτιθέμενων ‘’ενόχων’’.
  3. Δεν είναι δυνατόν, στο σκάνδαλο της παράνομης επιστροφής ΦΠΑ (1998 – 2000) οι έγκλειστοι σε φυλακές να απολαμβάνουν τη δυνατότητα για οποιαδήποτε ‘’ανακάλυψη’’ και εφοριακοί που συνέβαλαν στην αποκάλυψη του κυκλώματος, να μετατρέπονται σε “κατηγορούμενους’’ με προφανείς ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.
  4. Η ΑΣΚΙ ζητάει, να κινηθεί με την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα, η έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες (υπουργείο οικονομικών και δικαιοσύνης) και να χυθεί ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ, σε κάθε ευθύνη. Δεν έχουμε διάθεση να καλύψουμε οποιονδήποτε έχει την παραμικρή, έστω και τυπική, ευθύνη. Δεν θα αφήσουμε όμως τις λογικές “αρένας και ανθρωποθυσιών’’ να κυριαρχήσουν εναντίον κάθε εφοριακού, που αγωνίζεται έντιμα για τη δουλειά του.
  7.2.2012
ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ Π. ΣΤΥΛΙΑΔΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ