Τετάρτη
01 / 05 / 2024
4 Νέα Άρθρα

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ!

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ 3 ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

Η κυβέρνηση συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ δεν καταδέχεται πια να τηρεί ούτε καν τα στοιχειώδη προσχήματα στα πλαίσια της επιχείρησης κατεδάφισης και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.

Συγκεκριμένα, προωθείται η κατάργηση του φόρου πολυτελείας των πανάκριβων και υπερπολυτελών αυτοκινήτων και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αργυροχρυσοχοϊα, στα δέρματα και τις γούνες και στην κατασκευή μικρών σκαφών αναψυχής, σύμφωνα με έγγραφο που κατέθεσε την Τετάρτη στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός κ. Π. Οικονόμου για τα πεπραγμένα των τελωνείων το 2011.
Την ίδια στιγμή η ανάλγητη ηγεσία υπουργείου Οικονομικών ετοιμάζεται να επιβαρύνει σημαντικά τα Ι.Χ. που αποκτούν οι ανάπηροι καθώς και το πετρέλαιο που προορίζεται για βιομηχανικές, βιοτεχνικές και ξενοδοχειακές μονάδες.
Ακόμη, σχεδιάζεται η κατάργηση τελωνειακών φορολογικών απαλλαγών, η μείωση των προστίμων που επιβάλλονται για απλές τελωνειακές παραβάσεις, η προώθηση ρύθμισης για την τακτοποίηση παλαιών υποθέσεων τελωνειακών παραβάσεων και η αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου για τα αλκοολούχα προϊόντα και την μπύρα.
Σε ό,τι αφορά την κατάργηση εξαιρέσεων πολιτών κρατών μελών της Ε.Ε. από την απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης και τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων λόγω αναπηρίας έχει γίνει επεξεργασία σχεδίου διάταξης για την:
- Κατάργηση του ορίου ηλικίας των 70 ετών για την απόκτηση αναπηρικού αυτοκινήτου με απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης και τέλη κυκλοφορίας.
- Κατάργηση της προϋπόθεσης της φορολογικής κατοικίας στην Ελλάδα για την απόκτηση αναπηρικού αυτοκινήτου με απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης και τέλη κυκλοφορίας.
Από τα παραπάνω γίνεται ξεκάθαρο ένα και μόνο πράγμα: ή εμείς ή αυτοί. Η ανατροπή της πολιτικής τους αποτελεί προϋπόθεση της επιβίωσής μας! Ανατροπή εδώ και τώρα!