Σάββατο
27 / 07 / 2024
0 Νέα Άρθρα

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση συνδικαλιστικών στελεχών, τα οποία συναντήθηκαν τη Δευτέρα (29.4.13) με στελέχη του υπουργείου οικονομικών για να ''συζητήσουν'' (!!) τον ακόμα μεγαλύτερο περιορισμό των υπηρεσιών μας, μέσω της κατάργησης των τμημάτων ελέγχου και δικαστικού σε πολλές εφορίες.

Αναμένουμε την δημόσια ενημέρωση της ομοσπονδίας (η οποία ελπίζουμε να μην καθυστερήσει πολύ...) για να τοποθετηθούμε αναλυτικά. Μας προκαλεί όμως εντύπωση το γεγονός, ότι τη στιγμή που:

1. Το υπουργείο αγνόησε επιδεικτικά την ομοσπονδία και προχώρησε σε νέες αλλαγές στη δομή των υπηρεσιών μας, με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ (Διάσπαση ΓΓΠΣ, διάσπαση ΣΔΟΕ κλπ)

2. Το υπουργείο αρνείται επιδεικτικά να γνωστοποιήσει στην ομοσπονδία τη συνολική του πρόταση για τη δομή των υπηρεσιών μας (εκτός... και αν κάποιοι το γνωρίζουν).

3. Οι οργανικές μας θέσεις και ο κίνδυνος απολύσεων είναι στο προσκήνιο και αποτελεί αντικείμενο απεργιακών κινητοποιήσεων, που ξεκίνησαν με μεγάλη επιτυχία στις 23.4 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.

4. Τη στιγμή που ο κύριος Θεοχάρης, στην τελευταία συνάντηση της 23.4, αρνήθηκε να καταθέσει οποιαδήποτε ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...

Κάποιοι επέλεξαν, χωρίς να έχουν συνεδριάσει καν τα συνδικαλιστικά μας όργανα, να κάνουν συναντήσεις. Είναι σαφές ότι τα όσα τραγελαφικά έγιναν πριν από τρία περίπου χρόνια, με τη συμμετοχή της ομοσπονδίας στην επιτροπή για την αναδιοργάνωση των εφοριών, που οδήγησε στο κλείσιμο μεγάλου αριθμού αυτών, δεν έχει προβληματίσει ούτε τα στελέχη της ΠΑΣΚΕ, ούτε της ΔΑΚΕ ούτε φυσικά την τότε εκπρόσωπο της ομοσπονδίας στην επιτροπή αναδιοργάνωσης.