Σάββατο
20 / 07 / 2024
2 Νέα Άρθρα

Προς "διαβούλευση" το σχέδιο κανονιστικής πράξης για την ειδική εφάπαξ αξιολόγηση, καθώς και τα περιγράμματα θέσης εργασίας της ΑΑΔΕ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων προς "διαβούλευση", το σχέδιο κανονιστικής πράξης για την ειδική εφάπαξ αξιολόγηση, καθώς και τα περιγράμματα θέσεων εργασίας της ΑΑΔΕ.

 

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

 
"Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων προς διαβούλευση με το προσωπικό της Αρχής, το σχέδιο κανονιστικής απόφασης για την ειδική εφάπαξ αξιολόγηση, υποχρέωση που προβλέπεται από τον ιδρυτικό νόμο της Αρχής, καθώς και τα Περιγράμματα θέσης Εργασίας της ΑΑΔΕ.
Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν τις απόψεις τους για τα παραπάνω, μπορούν να το κάνουν στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
H παρούσα διαβούλευση θα ολοκληρωθεί στις 6 Οκτωβρίου.
Θα ακολουθήσει διάλογος με το προσωπικό της ΑΑΔΕ για όλα τα υπόλοιπα θέματα, που αφορούν στο νέο σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, στη βάση των σχεδίων, που ετοιμάζονται από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Αρχής.
Στην ίδια διεύθυνση, έχει αναρτηθεί και μια σύντομη παρουσίαση των βασικών αρχών του σχεδίου Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΑΔΕ.
Παράλληλα, με αφορμή την έναρξη της διαβούλευσης, ο Διοικητής της Αρχής, Γιώργος Πιτσιλής, και τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, απέστειλαν επιστολή προς το σύνολο των εργαζομένων στην ΑΑΔΕ.
Όλα τα αρχεία είναι διαθέσιμα ΕΔΩ."
 
Για να δείτε το σχέδιο κανονιστικής πράξης για την ειδική εφάπαξ αξιολόγηση, τα περιγράμματα θέσεων εργασίας και τις βασικές αρχές του σχεδίου διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της ΑΑΔΕ πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους:
 
 
 
 
Χαρακτηριστικό του κλίματος που διαμορφώνεται είναι το παρακάτω απόσπασμα της επιστολής του Διοικητή της ΑΑΔΕ και του Συμβουλίου Διοίκησης που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ:
 
"Το νέο αυτό σύστημα δεν οδηγεί σε μείωση των σημερινών αποδοχών  σας. Αντίθετα, αποσκοπεί στο να εξασφαλίσει ότι οι αποδοχές  θα διαμορφώνονται  όχι μόνο με βάση τα τυπικά προσόντα και τ α χρόνια υπηρεσίας, αλλά  και με βάση το έργο που ο καθένας παράγει  στη θέση εργασίας που βρίσκεται".
 
(Τα σχόλια είναι περιττά)
 
Για να δείτε την επιστολή πατήστε εδώ .