Παρασκευή
19 / 04 / 2024
11 Νέα Άρθρα

Οι εργαζόμενοι αξιολογούν... την ΑΑΔΕ και τη Διοίκησή της

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Στις 03.05.2022 ξεκινάει η «αξιολόγηση» της ΑΑΔΕ.

 

Οι εργαζόμενοι όμως, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες και επικίνδυνες καταστάσεις…. αξιολογούμαστε καθημερινά, κρατώντας όρθιες τις υπηρεσίες μας. Υπηρεσίες που λειτουργούν με ελάχιστο προσωπικό και χωρίς τη στοιχειώδη υλικοτεχνική υποδομή και μηχανοργάνωση. Υπηρεσίες που βρίσκονται εδώ και χρόνια σε… διαρκή μετακόμιση και στελεχώνονται με διαδικασίες αδιαφάνειας και αναξιοκρατίας. Υπηρεσίες που στεγάζονται σε ακατάλληλα κτίρια, χωρίς τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Εμείς οι εργαζόμενοι στην ΑΑΔΕ, δεν έχουμε καμία ευθύνη γι’ αυτήν την κατάσταση. Με την υποτιθέμενη «αξιολόγηση», η Διοίκηση και η Πολιτική Ηγεσία, επιχειρούν να δημιουργήσουν συνθήκες κανιβαλισμού στις υπηρεσίες μας, και ταυτόχρονα να μεταφέρουν την ευθύνη για όλα τα παραπάνω σε μας τους ίδιους.

Ήρθε όμως η ώρα να αξιολογήσουμε κι εμείς οι Εργαζόμενοι όσους λαμβάνουν τις αποφάσεις και ευθύνονται πραγματικά για την κατάσταση των υπηρεσιών μας. Να αξιολογήσουμε το επίπεδο της μηχανοργάνωσης και της υλικοτεχνικής υποδομής. Το επίπεδο ασφαλείας των κτιρίων που δουλεύουμε. Τις αποφάσεις της Διοίκησης και πόσο αυτές αντιμετωπίζουν τη φοροδιαφυγή. Το επίπεδο αξιοκρατίας και διαφάνειας στις Υπηρεσίες μας. Τον αντίκτυπο που έχουν όλα αυτά στην εξυπηρέτηση του πολίτη.

Δυστυχώς, η Ομοσπονδία μας δεν αντιδρά στα σχέδια της Διοίκησης και ουσιαστικά συμφωνεί με την αξιολόγηση της ΑΑΔΕ.

  • Εμείς όμως μπορούμε σήμερα ΑΝΩΝΥΜΑ και ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, να καταθέσουμε τη γνώμη μας στο παρακάτω ερωτηματολόγιο.
  • Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ θα είναι ενεργή παράλληλα με την «αξιολόγηση» της Διοίκησης.
  • Κάθε ένας ή μία από μας μπορεί να συμμετέχει μόνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Η όλη διαδικασία διαρκεί 4-5 λεπτά.
  • Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα θα δημοσιευτούν, θα επιδοθούν στη Διοίκηση της ΑΑΔΕ και την Πολιτική Ηγεσία και θα κοινοποιηθούν στα Σωματεία μας και την ΑΔΕΔΥ. Την ημέρα της επίδοσης των αποτελεσμάτων στην ηγεσία της ΑΑΔΕ θα υπάρξει κάλεσμα σε κινητοποίηση.

Αξιολογούμε την ΑΑΔΕ και τη Διοίκησή της, αναδεικνύουμε το ρόλο και τις ευθύνες της

 

Συμπληρώνουμε εδώ τη σχετική Φόρμα