Σχόλιο της ΑΚΕ (Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών) για το mail του ΔΙΟΙΚΗΤΗ προς τους εργαζόμενους

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Κοιτάξτε…

Άμα είναι να σου πασάρουν με μια πρόταση: To 9ωρο, την Απογευματινή Βάρδια και το Σπαστό Ωράριο… σε αποκαλούν και ‘’ΣΤΕΛΕΧΟΣ’’. Απλό προσωπικό οι… πρωινοί, ΣΤΕΛΕΧΗ οι πρωινό - απογευματινοί.

Ακολουθεί απόσπασμα απ’ το απογευματινό mail του ΔΙΟΙΚΗΤΗ…

‘’Το προσωπικό, που θα υπηρετεί στην πρωινή βάρδια, θα ορίζεται μεταξύ 33% - 44% του συνόλου του προσωπικού. Τα στελέχη που θα εργαστούν κατά την απογευματινή βάρδια, θα εργάζονται εξ αποστάσεως μεταξύ 10:00 - 14:00 και θα εργάζονται στην υπηρεσία μεταξύ 15:00 - 19:00.’’

 

Κατά τα λοιπά… οφείλουμε κ. Πιτσιλή να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα…

Δεν αντιμετωπίσαμε μαζί την πανδημία. Εσείς ως Διοίκηση κάνατε ό,τι μπορούσατε όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και κατά την περίοδο της Πανδημίας να αφήσετε τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους απροστάτευτους και έρμαια στις επιθέσεις και τον ιό. Κριτήριο για τις επιλογές της Διοίκησης κ. Πιτσιλή, δεν ήταν η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και η ασφάλεια των υπαλλήλων (θυμηθείτε τις συγχωνεύσεις εν μέσω καραντίνας, το απαρχαιωμένο σύστημα Η/Υ, τις ανύπαρκτες υποδομές για ηλεκτρονικά ραντεβού και e mail, τα test που πληρώνουν απ την τσέπη τους οι εργαζόμενοι κλπ.), αλλά το φαίνεσθαι της Διοίκησης και τα Δελτία τύπου που συχνά πυκνά στοχοποιούσαν τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Αλλά η τακτική της ηγεσίας είναι γνωστή και με διαχρονικά χαρακτηριστικά… Πάντα διεκδικούσατε και διεκδικείτε μερίδιο απ’ τον ιδρώτα και την προσπάθεια των εργαζομένων και σταθερά επιχειρείτε να φορτώσετε σε αυτούς τα κακώς κείμενα και τις αδυναμίες των υπηρεσιών που επί σειρά ετών διοικείτε και με εξουσίες… ΔΙΟΙΚΗΤΗ στρατοπέδου.

ΑΚΕ (Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών)

Για να τυπώσετε το σχόλιο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.