ΞΥΛΟ, ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ και ΔΙΚΕΣ, Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ στους ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

Τα όσα έγιναν το Σάββατο 18.2.2012, έξω από το χώρο όπου θα γινόταν οι ΄΄εξετάσεις΄΄ για το νέο σώμα ελεγκτών, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για την τακτική της πολιτικής ηγεσίας απέναντι στον κλάδο. Με πρωτοφανή βίαιο τρόπο, διμοιρίες των ΜΑΤ, επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους συναδέλφους, τους κτύπησαν, τους απώθησαν βίαια και προχώρησαν στη σύλληψη του συναδέλφου Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Αυτός τους ο αυταρχισμός όμως ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ! Από τις 990 αιτήσεις για ελεγκτές, ορισμένοι μόνο μπήκαν για εξετάσεις, αποδεικνύοντας ότι πάντοτε θα υπάρχουν ΄΄πρόθυμοι΄΄ να υπηρετήσουν επιλογές που διαλύουν τον κλάδο. Θέλουμε να συγχαρούμε δημόσια και να επισημάνουμε τη στάση εκατοντάδων συναδέλφων, που ενώ προσήλθαν για να συμμετέχουν στις εξετάσεις, ενώθηκαν με τους υπόλοιπους συναδέλφους που είχαν συγκεντρωθεί, καταδίκασαν τη βίαιη συμπεριφορά των ΜΑΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΑΝ, στα ''καλέσματα'' της υπηρεσιακής ηγεσίας, για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Ο αγώνας μας για το θέμα αυτό, έχει πλέον μια σημαντική νίκη, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Θα συνεχιστεί όπου και όποτε τολμήσουν να κάνουν νέες ΄΄εξετάσεις΄΄, με καλύτερη οργάνωση, δυναμικότητα και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. Θα συνεχιστεί στα δικαστήρια μέχρι την αθώωση του συναδέλφου Τ. Αλεξιάδη. Θα συνεχιστεί μέχρι να αποκαλυφθούν τα στελέχη της υπηρεσιακής ηγεσίας, που κρύφτηκαν πίσω από τα ΜΑΤ και έδωσαν εντολές για ΒΙΑ και ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. Τους γνωρίζουμε πλέον ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ.

Είναι αυτοί που επέλεξαν να στείλουν συναδέλφους σιδηροδέσμιους στα δικαστήρια, επειδή υπερασπίζονταν τη δουλειά τους και την ενότητα του κλάδου και που λίγο καιρό πριν βρέθηκαν στα ίδια δικαστήρια, ως ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ενάντια στην απεργιακή μας κινητοποίηση.

Είναι οι ίδιοι που χρόνια τώρα συντηρούν το καθεστώς της ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ και των ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ και σήμερα κουνώντας το δάκτυλο στους εργαζόμενους, εμφανίζονται ως οι τιμητές της ''διαφάνειας'' και της ''αξιοκρατίας''.

Είναι οι ίδιοι που χρόνια τώρα υπηρετούν τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες, με το ίδιο πάντα πάθος και σήμερα ανέλαβαν να υλοποιήσουν τις πιο σκληρές επιταγές της ΤΡΟΙΚΑ, της οποίας είναι και προνομιακοί συνομιλητές.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗ.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ, Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ ΔΟΥ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ