Τετάρτη
29 / 05 / 2024
4 Νέα Άρθρα

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

Το υπουργείο Οικονομικών, συνεχίζοντας τις πρακτικές αυταρχισμού και εκφοβισμού, διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ) για τα γεγονότα στις 18.2.2012, έξω από το εξεταστικό κέντρο την ημέρα πραγματοποίησης του γραπτού διαγωνισμού στην Αθήνα.

Είναι η συνέχεια των συλλήψεων και των απειλών, φαινόμενα που πολλαπλασιάζονται πλέον στο χώρο μας και που στοχεύουν στον εκφοβισμό των συναδέλφων, την εξόντωση όσων αντιδρούν στα σχέδια τους και εν τέλει την πραγματοποίηση όλων των μνημονιακών τους σχεδίων.

Είναι προφανές ότι η πολιτική ηγεσία (έχοντας συνηθίσει να έχει τη στήριξη ή τουλάχιστον την ανοχή των Συνδικαλιστικών μας Οργάνων, σε όλους τους σχεδιασμούς της) καταφεύγει πλέον σε ακραίες πρακτικές ΒΙΑΣ και ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ, προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδιά της. Σχέδια τα οποία με μαθηματική ακρίβεια, οδηγούν στη διάλυση του κλάδου και σε απολύσεις.

Τους απαντάμε:

• Οι ενέργειές τους αυτές, όχι μόνο δεν μας φοβίζουν, αλλά αντίθετα ενισχύουν τη βεβαιότητά μας, για το δίκαιο των θέσεών μας.

• Οι ενέργειές τους αυτές, αποδεικνύουν τη δική τους αγωνία να φανούν συνεπείς στις οδηγίες των εντολέων τους, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που θα έχουν αυτές στους εργαζόμενους αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της.

• Οι ενέργειές τους αυτές, δεν μπορούν να κρύψουν το γεγονός, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων, αρνήθηκε να λάβει μέρος και να νομιμοποιήσει, τη διαδικασία του διαγωνισμού.

• Οι ενέργειές τους αυτές, οι ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ και η ΕΔΕ, ενισχύουν την ενότητα του κλάδου και η απάντηση από την πλευρά των εργαζομένων θα είναι εκκωφαντική.

Χρέος μας η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Δύναμή μας η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ