Τετάρτη
24 / 07 / 2024
2 Νέα Άρθρα

Σύλλογος Αττικής: Οι τοπικές κοινωνίες στηρίζουν τις προσπάθειες του Συλλόγου για την αποτροπή του κλεισίματος των Εφοριών

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

 Ο Σύλλογός μας από την πρώτη στιγμή που είδαν το φως της δημοσιότητας σενάρια και σχέδια κλεισίματος υπηρεσιών μας, εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του.

Ο προωθούμενος περιορισμός των εφοριών, ουδεμία σχέση έχει με το δήθεν περιορισμό των δαπανών, αλλά αντιθέτως εντάσσεται στη συνολικότερη πολιτική περιορισμού του Δημοσίου αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στον κλάδο μας, αλλά και την κοινωνία συνολικά.

Στο πλαίσιο της Ενημέρωσης αλλά και του προγραμματισμού των κινητοποιήσεων στις οποίες προσανατολίζεται ο Σύλλογός μας, προκειμένου να αποτρέψει τα σχέδια της Κυβέρνησης και της ΑΑΔΕ, πραγματοποίησε κύκλο συναντήσεων με τοπικούς φορείς, την Περιφέρεια, αλλά και Δημάρχους των περιοχών για τις οποίες σχεδιάζεται το κλείσιμο των Εφοριών (Ν. Σμύρνης, Π. Φαλήρου, Πειραιά, Μοσχάτου, Ηρακλείου Αττικής). Στο σύνολο των συναντήσεων εκφράστηκε η πλήρης αντίθεση των τοπικών φορέων και η αποφασιστικότητα τους να συμβάλουν στην αποτροπή του κλεισίματος των υπηρεσιών στις περιοχές τους.

Οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες με παρουσία του Συλλόγου μας στα Δημοτικά Συμβούλια των περιοχών, με συναντήσεις με τους υπόλοιπους Δημάρχους αλλά και τοπικές κινήσεις πολιτών κλπ.  

Οι διεκδικήσεις του Συλλόγου μας για την αποτροπή του κλεισίματος των Εφοριών συνεχίζονται και τυγχάνουν της πλήρους αποδοχής από τις Τοπικές Κοινωνίες !

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Γεν.Γραμματέας

 Σπανάκης Βασίλειος                                               Μέρκος Δημήτριος