Δευτέρα
11 / 12 / 2023
5 Νέα Άρθρα

Συγκέντρωση – Κινητοποίηση για την Προσωπική Διαφορά

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Την Τετάρτη 11.12.2019 στις 4μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω απ’ το Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5 - 7, Σύνταγμα), στην οποία καλούν οι Ομοσπονδίες του ΥΠΟΙΚ, με αίτημα την ΑΜΕΣΗ υπαγωγή του συνόλου των νεοεισερχόμενων στις υπηρεσίες μας συναδέλφων, στο καθεστώς της Προσωπικής Διαφοράς.

Κινητοποίηση όμως που δεν αφορά μόνο τους νεοεισερχόμενους συναδέλφους, αλλά είναι υπόθεση του συνόλου των εργαζομένων στο ΥΠΟΙΚ και οι οποίοι καλούνται να συμμετέχουν ΜΑΖΙΚΑ. Η ύπαρξη άλλωστε διαφορετικού μισθολογικού καθεστώτος, δημιουργεί το καλύτερο περιβάλλον, αλλά και το άλλοθι στη Διοίκηση της ΑΑΔΕ, για την έλευση του Μισθολογίου της ΑΑΔΕ.

Ενός μισθολογίου που θα… ΄΄θάβει’’ οριστικά την προοπτική της προσωπικής διαφοράς, θα συνδέει τους μισθούς με το βαθμό επίτευξης των ατομικών στόχων και θα φέρει την ανθρωποφαγία στις υπηρεσίες μας. Άλλωστε θα πρέπει να κατανοήσουμε πως αν περάσει η λογική των υπαλλήλων δύο ‘’ταχυτήτων και κατηγοριών’’, πολύ σύντομα οι ‘’κατηγορίες και οι ταχύτητες’’ αυτές θα πολλαπλασιαστούν.

Συμμετέχουμε Μαζικά στην Κινητοποίηση

Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ αντιμετώπιση του προβλήματος

 Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών (ΑΚΕ)

 

Δείτε το κάλεσμα του Συντονιστικού

Δείτε το κάλεσμα των Ομοσπονδιών