Η ΑΣΚΙ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ...

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ 25ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Ή ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-12 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00 ΣΤΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Η ΑΣΚΙ, εν όψει του πιο κρίσιμου συνεδρίου του κλάδου, επιχειρεί να αλλάξει τη συνήθη πρακτική με την οποία πραγματοποιούνται μέχρι και σήμερα τα συνέδρια.

Να αποφύγουμε ένα συνέδριο στοίχισης των συνδικαλιστικών – κομματικών στρατών, όπου θα καταγραφούν οι ήδη δεδομένες δυνάμεις και θα ψηφιστούν προτάσεις οι οποίες, έχουν εκ των προτέρων αποφασιστεί. Η ΑΣΚΙ μπροστά στις δυσμενείς εξελίξεις για τον κλάδο, θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις, το 25ο Συνέδριο να είναι ένα συνέδριο διαλόγου, προβληματισμού και λήψης αγωνιστικών αποφάσεων.

 

Ένα συνέδριο το οποίο θα εκλέξει μια συνδικαλιστική ηγεσία η οποία θα εφαρμόσει τις ληφθείσες αποφάσεις, σε αντίθεση με την έως τώρα πρακτική. Σε αντίθεση με τα όσα έπραξε η απερχόμενη συνδικαλιστική ηγεσία, η οποία αγνόησε επιδεικτικά τις αποφάσεις του προηγούμενου συνεδρίου  και ανέλαβε πρωτοβουλίες οι οποίες ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με αυτές. Αποφάσεις οι οποίες είχαν ψηφιστεί σχεδόν ομόφωνα και μέρος των οποίων η ΑΣΚΙ επαναφέρει αυτούσιες και στο νέο συνέδριο.

 

Στα πλαίσια αυτά η ΑΣΚΙ καταθέτει δημόσια και πριν το συνέδριο, μια πρώτη επεξεργασία κειμένου, ως βάση συζήτησης. Στην συζήτηση αυτή και τον προβληματισμό, καλεί το σύνολο των συναδέλφων, (εκλεγμένων και μη), καθώς και κάθε σχήμα που κατέβηκε στις εκλογές (εκτός των κυβερνητικών ΠΑΣΚΕ & ΔΑΚΕ των οποίων η αξιοπιστία έχει κριθεί), να συμβάλουν στην παραπάνω προσπάθεια, καταθέτοντας προτάσεις, σκέψεις, διαφωνίες και παρατηρήσεις οι οποίες μπορούν να συμπεριληφθούν.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 25ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

 

Τηλ/να επικοινωνίας: 6973 991235 & 6944 614559

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.2011@gmail.com