Κυριακή
16 / 06 / 2024
4 Νέα Άρθρα

Ρισκάρουν την υγεία Εργαζομένων και Πολιτών. Απίστευτες εικόνες στις Δ.Ο.Υ. Χολαργού και ΙΓ Αθηνών.

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Εμφανή ήταν σήμερα τα αποτελέσματα των συγχωνεύσεων στις Δ.Ο.Υ. Χολαργού και ΙΓ Αθηνών.

Εκατοντάδες πολίτες βρίσκονταν συγκεντρωμένοι από νωρίς το πρωί στις εισόδους, πλήθος φορολογουμένων είχε εισέλθει στο εσωτερικό των εφοριών, υπολογιστές που δεν είχαν συνδεθεί στο δίκτυο, διάδρομοι γεμάτοι αρχεία, κούτες πάνω στα γραφεία και υπάλληλοι στοιβαγμένοι υπό συνθήκες απαράδεκτες και επικίνδυνες.

Πολίτες που αναζητούσαν αιτήματα που είχαν υποβάλει στις Δ.Ο.Υ. που έκλεισαν, υπάλληλοι που δεν είχαν πρόσβαση σε Η/Υ, αλλά και σε αρχεία που έμειναν στις υπό κατάργηση Εφορίες (Για παράδειγμα: πολίτες απευθύνονταν στους συναδέλφους ζητώντας την επιστροφή πινακίδων, οι οποίες όμως βρίσκονταν στο κτίριο της παλιά Δ.Ο.Υ.).

Υπηρεσίες οι οποίες από νωρίς το πρωί είχαν μετατραπεί σε… υγειονομικές βvμβες, τόσο λόγω της συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού πολιτών, όσο και εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν ελήφθησαν τα προβλεπόμενα μέτρα και οι κανόνες ασφάλειας για τη διαδικασία της μεταστέγασης των υπηρεσιών.

Η Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών, επανέλαβε για άλλη μια φορά την ανάγκη τα συνδικαλιστικά μας όργανα, πέραν των άλλων πρωτοβουλιών που οφείλουν να αναλάβουν για την υπεράσπιση των συναδέλφων και των υπηρεσιών μας, να καταγγείλουν την κατάσταση αυτή στους αρμόδιους φορείς (ΣΕΠΕ, ΕΟΔΥ, Περιφέρεια κλπ) ζητώντας την άμεση παρέμβασή τους.

Για την κατάσταση που επικρατεί στις υπηρεσίες μας και τους κινδύνους που εγκυμονεί, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και τους πολίτες, υπάρχουν υπεύθυνοι και θα κληθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

444

777

666

888

555

333

 222

 111