Τετάρτη
29 / 05 / 2024
4 Νέα Άρθρα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ -ΕΚ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ- ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Γειά σας,

και συγχωρέστε με για την καθυστερημένη ανταπόκριση..

βλέπετε οι φορές που προλαβαίνω να καθίσω στον Η/Υ αυτές τις μέρες είναι ελάχιστες..

Είμαι από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού 1Γ/2008, και κάθε μέρα, εδώ και 12 ημέρες είμαστε με σκηνές κάτω από το Υπουργείο Οικονομικών, ωστε να υπενθυμίζουμε στον υπουργό και το επιτελείο του την τεράστια αδικία που έχουν επωμιστεί οι 545 αδιόριστοι ΠΕ του διαγωνισμού.

Θα είμαστε στην κατασκήνωση εως ότου βγεί η απόφαση του διορισμού.

Την πρώτη ημέρα της διαμαρτυρίας μας (1/6), είχαμε αποκλείσει το υπουργείο αφορμή την ακύρωση προγραμματισμένου ραντεβού με τον υπουργό , όπου κατα τα λεγόμενά του θα μας ανακοίνωνε το χρονοδιάγραμμα της απορρόφησης.

Παρεπιπτόντως εκείνη την ημέρα ήταν και η Τρόικα μέσα στο κτήριο της οδού Νίκης για διαπραγματεύσεις, και είχε αποκλειστεί ενώ επιθυμούσαν να βγούν για μεσημεριανό διάλειμμα.

Όταν αποφασίσαμε να στήσουμε τις σκηνές μας ακριβώς έξω από την είσοδο του Υπουργείου, ο Διοικητής των μονάδων ΜΑΤ αντέδρασε έντονα, με αποτέλεσμα δύο από εμάς να μπούμε μέσα στην σκηνή και να μη βγαίνουμε παρ' όλες τις απειλές για προσαγωγές.

Όταν του ζητήσαμε τον λόγο που επιθυμεί να φύγουμε, και ότι δεν πράττουμε κάτι παράνομο, απλά κατασκηνώνουμε σε κοινόχρηστο χώρο (πεζοδρόμιο), αυτός δεν απάντησε τίποτα, αλλά επέστρεψε μετά από λίγο ισχυριζόμενος πως το κάμπινγκ που έχουμε στήσει είναι παράνομο και ό,τι δεν έχουμε αδειοδοτηθεί γι' αυτό.

Πήρε την απάντηση ότι 100 μέτρα από πάνω, στο Σύνταγμα υπάρχουν εκατοντάδες σκηνές των "Αγανακτισμένων", και να πάει να μαζέψει αυτές πρώτα, αλλά αυτός επέμεινε ότι αυτοί δεν ενοχλούν, αλλά εμείς.

Μετά από λίγο ήρθε και το περιπολικό , όπου και μας προσήγαγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ακροπόλεως, όπου και μας κράτησαν στον χώρο αναμονής των Κρατητηρίων για τουλάχιστον 4 1/2 ώρες για "εξακρίβωση στοιχείων" όπως επικαλέστηκαν.

Κατηγορία για παράνομο κάμπινγκ δεν αποδόθηκε και αφεθήκαμε ελεύθεροι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι Αστυνομικοί, δεν επιθυμούσαν να μας προσάγουν, και ο διοικητής επιθυμούσε ακόμα και όταν είχαμε επιβιβαστεί στο περιπολικό να μας αφήσει (αφού είχε ήδη απομακρυνθεί η σκηνή από την είσοδο του υπουργείου), αλλά όπως ανέφερε, δεν μπορούσε διότι είχε "εντολές".

Έκτοτε η κατασκήνωση συνεχίζεται λίγα μέτρα μακριά απ' το υπουργείο, επί της διασταύρωσης των οδών Νίκης & Ερμού.

Σ. Κων/νος