Παρασκευή
26 / 04 / 2024
8 Νέα Άρθρα

Πρόεδρος Γερμανών Εφοριακών:«Oι πολιτικοί σας φταίνε και όχι οι υπάλληλοι για τη φοροδιαφυγή»

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΕΚΘΕΤΗ η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και το ΥΠΟΙΚ

Μεγάλο πολιτικό ζήτημα προκύπτει για την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών μετά την τροπή που παίρνει το θέμα της έλευσης στην Ελλάδα των 160 Γερμανών Εφοριακών, για την ''ενίσχυση'' του Φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

Το θέμα που έφερε στην επιφάνεια το www.eforiakoi.org (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ 29.2.2012) σχετικά με την άρνηση των Γερμανών να έρθουν στην Ελλάδα (καταλογίζοντας την ύπαρξη της φοροδιαφυγής στην έλλειψη πολιτικής βούλησης) παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις. Η είδηση αναπαράγεται απ το σύνολο των ηλεκτρονικών σελίδων, αποτέλεσε θέμα πρωτοσέλιδου της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ και του Zougla.gr (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ),στίς 1.3.2012, ενώ και σήμερα (4.3.2012) η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ φιλοξενεί στην πρώτη της σελίδα συνέντευξη του Προέδρου των Γερμανών Εφοριακών με τίτλο «Oι πολιτικοί σας φταίνε και όχι οι υπάλληλοι για τη φοροδιαφυγή» (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης).

Η μόνη που σιωπά είναι η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του ΥΠΟΙΚ, η οποία μήνες τώρα διαρρέει την άποψη ότι για την κατάσταση των υπηρεσιών μας και την αναποτελεσματικότητά τους, ευθύνονται οι εργαζόμενοι σε αυτές. Δυστυχώς όμως για αυτούς, έρχονται να τους διαψεύσουν αυτοί που πολύ συχνά επικαλούνται.... Εκτός εάν και οι Γερμανοί Εφοριακοί είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ τεμπέληδες και διεφθαρμένοι στο σύνολό τους....