Παρασκευή
26 / 04 / 2024
6 Νέα Άρθρα

Κλειστή λόγω κορωνοϊού η Δ.Ο.Y. Περιστερίου

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Νέο περιστατικό κρούσματος κορωνοϊού είχαμε την Παρασκευή σε εφορία της Αττικής και συγκεκριμένα στη Δ.Ο.Υ. Περιστερίου.

Με βάση την πληροφόρηση που έχουμε, η εφορία θα παραμείνει κλειστή για όλη την επόμενη εβδομάδα, ενώ από συναδέλφους – εργαζόμενους στην εφορία εκφράζεται έντονη ανησυχία για την όλη κατάσταση, λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών κάτω απ’ τις οποίες έλαβαν χώρα τα γεγονότα.

Όσο για την Πολιτική Ηγεσία και την ηγεσία της ΑΑΔΕ… η έλλειψη συγκεκριμένων μέτρων προστασίας των συναδέλφων και των πολιτών, αλλά και η ανυπαρξία συγκεκριμένου πρωτοκόλλου αντιμετώπισης φαινομένων εμφάνισης κρουσμάτων στις υπηρεσίες μας, είναι πλέον προκλητική.

Και κάτι ακόμα…

Το ότι η ΑΑΔΕ δεν έχει ακόμα ενημερώσει τους πολίτες της τεράστιας περιοχής που καλύπτει η συγκεκριμένη Εφορία, για τις ημέρες που αυτή θα παραμείνει κλειστή, είναι το λιγότερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Στο site της ΑΑΔΕ δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για τη ΔΟY Περιστερίου. Όπως δεν υπήρχε και καμιά αναφορά στους λόγους για τους οποίους παρέμεναν κλειστές άλλες Εφορίες όπου εμφανίστηκαν κρούσματα, το κλείσιμο των οποίων ανακοίνωνε μονολεκτικά και χωρίς αναφορά στο λόγο του κλεισίματος.