Παρασκευή
19 / 04 / 2024
11 Νέα Άρθρα

Οδηγός φορτηγού έστειλε στο νοσοκομείο συναδέλφους

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Απίστευτο περιστατικό βιαιοπραγίας στην περιοχή του Ρεθύμνου, όπου οδηγός φορτηγού επιτέθηκε και έστειλε στο νοσοκομείο δύο ελεγκτές της ΑΑΔΕ. Ο δράστης διέφυγε και καταζητείται από την αστυνομία.

Πηγή: Η Εφημερίδα των Συντακτών

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το Ρέθυμνο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του φορτηγού είχε σταματήσει σε υπαίθριο χώρο καντίνας για να εφοδιάσει με είδη τη μικρή επιχείρηση, οι δύο εφοριακοί (58 και 55 ετών αντίστοιχα) του ζήτησαν τα χαρτιά των προϊόντων και αιφνιδίως δέχτηκαν τη βίαιη επίθεση του οδηγού ο οποίος και τράπηκε σε φυγή αφήνοντας πίσω το φορτηγό.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι οι εφοριακοί μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο στη μία το μεσημέρι με τραύματα στο κεφάλι από γροθιές όμως δε συντρέχει κίνδυνος για την υγεία τους. Στη γυναίκα πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία δεδομένου ότι είχε ρήξη τυμπάνου, γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις και αναμένεται να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο μετά το μεσημέρι.

Η ΕΛΑΣ αναζητάει τον δράστη της επίθεσης, ενώ το φορτηγό βρίσκεται ακινητοποιημένο από την αστυνομία και έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλής, είναι ενήμερος για το περιστατικό και είναι ήδη σε επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές.