Σάββατο
20 / 04 / 2024
9 Νέα Άρθρα

Κλείνουν τις εφορίες με... συνοπτικές διαδικασίες

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στις υπηρεσίες μας το επόμενο διάστημα, αν λάβουμε μάλιστα υπόψιν μας την πάγια τα τελευταία χρόνια τακτική της ηγεσία της ΑΑΔΕ, να δρομολογεί την υλοποίηση των σχεδίων της εντός του καλοκαιριού.

 

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες σχεδιάζεται να προχωρήσει άμεσα το κλείσιμο τουλάχιστον 6 Εφοριών στην Αττική, ενώ στη διαδικασία αυτή αναμένεται να ενταχθούν και άλλες υπηρεσίες, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα και με βάση όσα διαρρέονται, πρόκειται να συγχωνευτούν οι παρακάτω Εφορίες…

  • ΔΟΠ. Φαλήρου με τη ΔΟY Γλυφάδας (μέχρι τις 10 Αυγούστου)
  • Η ΔΟΝ. Σμύρνης με τη ΔΟY Καλλιθέας ( μέχρι τις 10 Αυγούστου)
  • Η ΔΟΧαλανδρίου με τη ΔΟY Χολαργού (μέχρι το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου)
  • Η ΔΟΜενιδίου με τη ΔΟY Αγίων Αναργύρων (Μέχρι το Σεπτέμβριο)
  • Η ΔΟΑγίου Δημητρίου με τη ΔΟY Ηλιούπολης (Μέχρι τις 10 Αυγούστου) και
  • Η ΔΟΓαλατσίου με τη ΔΟYΙΓ Αθηνών (Μέχρι το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου)

Για την τελευταία μάλιστα περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια Εφορία η οποία πριν περίπου 3 Μήνες συγχωνεύτηκε με τη ΙΔ Αθηνών και απο ΔΟY Β ΤΑΞΗΣ θα γινόταν ΔΟY Α ΤΑΞΗΣ, γεγονός μάλιστα το οποίο πολλοί (πέραν της Διοίκησης της ΑΑΔΕ) επιχειρούσαν να εμφανίσουν ως αναβάθμιση της υπηρεσίας. Η… αναβάθμισή αυτή όμως κράτησε μερικές εβδομάδες και μετά τη μετακόμιση – συγχώνευση, η συγκεκριμένη υπηρεσία καλείται σε νέα συγχώνευση και μεταφορά στη ΙΓ Αθηνών!!!.

Όσον αφορά δε την πραγματική διάθεση της ηγεσία της ΑΑΔΕ, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ δεν έχει ακόμα ανταποκριθεί σε αίτημα του Συλλόγου Αττικής για ΑΜΕΣΗ συνάντηση και ενημέρωση για τα σχέδια της Διοίκησης και όσα διαρρέονται για το κλείσιμο των Εφοριών.

Τέλος…

Επιβεβαιώνεται, δυστυχώς με τον πλέον τραγικό τρόπο η εγκληματική στάση της συνδικαλιστικής ηγεσίας η οποία όλα τα προηγούμενα χρόνια υποβάθμιζε το συνεχή περιορισμό των εφοριών και ουσιαστικά υιοθετούσε της εκπορευόμενη απ τη Διοίκηση προπαγάνδα, ότι οι συγχωνεύσεις θα οδηγήσουν σε ισχυρές εφορίες.