Τετάρτη
17 / 07 / 2024
3 Νέα Άρθρα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

 Πριν τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Τρίτη 13.12.12 (κατά την οποία και προκηρύχθηκε η απεργία για τις 29 και 30 Δεκεμβρίου), είχε προγραμματιστεί συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής με το Βενιζέλο, για την Τετάρτη 14.12.12.

Η συνάντηση αυτή ακυρώθηκε (με ευθύνη του υπουργείου), χωρίς να επαναπροσδιοριστεί μέχρι και τη Δευτέρα 27.12.12, όπου το υπουργείο κάλεσε σε συνάντηση την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Η συνάντηση προσδιορίστηκε για την Τετάρτη 28.12 στις 10 πμ, (με αποτέλεσμα να μετατεθεί η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου που είχε προγραμματίσει η Ομοσπονδία, απ τις 11 πμ για τις 12 πμ). Το πρωί της Τετάρτης 21.12 το υπουργείο μετέθεσε εκ νέου τη συνάντηση για τη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης, (με αποτέλεσμα η συνέντευξη τύπου να γίνει μέσα σε ασφυκτικά χρονικά όρια). Η συνάντηση διήρκεσε μία περίπου ώρα, δεν εξασφάλισε καμιά δέσμευση απ την πλευρά του υπουργείου για τα ζητήματα του κλάδου και κατέληξε με απειλές απ την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας για προσφυγή στα δικαστήρια, καταλογισμό των διαφυγόντων εσόδων σε κάθε εφοριακό ξεχωριστά και έλεγχο των δηλώσεων ''πόθεν έσχες'' από....  ιδιώτες

       Στη συνέχεια ακολούθησε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, στην οποία επαναβεβαιώθηκε η επιλογή για την απεργία στις  29 και 30 Δεκεμβρίου και αποφασίστηκαν μέτρα για την εξασφάλιση της επιτυχίας αυτής.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε πρόχειρες σημειώσεις απ τη συνάντηση.