Ζητείται Διευθυντής

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Τραγελαφικές καταστάσεις λαμβάνουν χώρα στο βασίλειο της ΑΑΔΕ τις τελευταίες ημέρες. Αφορμή για τα τελευταία γεγονότα η προκήρυξη πλήρωσης θέσεων Διευθυντών σε δύο νευραλγικές Κεντρικές Υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.

Διαδικασία για την οποία όπως μαθαίνουμε, υπήρξε σχεδόν πλήρης αδιαφορία και άρνηση των συναδέλφων να υποβάλλον αιτήσεις ενδιαφέροντος.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό οφείλεται σε έλλειψη εμπιστοσύνης προς τη Διοίκηση, στις διαδικασίες που αυτή ακολουθεί, αν είναι αποτέλεσμα του κλίματος και των συνθηκών που διαμορφώνονται εντός των υπηρεσιών, των ακραίων συμπεριφορών και του αυταρχισμού της Διοίκησης ή εκτιμήσεων για το μέλλον των υπηρεσιών μας.

Βγήκαν… παγανιά

Ενδιαφέρον όμως και… γέλια προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο επιχείρησε να ‘’λύσει’’ το πρόβλημα η ηγεσία της ΑΑΔΕ.

Υψηλόβαθμα λοιπόν στελέχη της Διοίκησης, επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής την μία εκ των δύο Κεντρικών Διευθύνσεων (για την οποία ακούστηκε ότι υπάρχει μία και μοναδική υποψηφιότητα) συγκέντρωσαν το Σύνολο του προσωπικού και με ύφος άλλοτε επιθετικό και άλλοτε στο παρακαλετό, είτε ζητούσαν εξηγήσεις, είτε καλούσαν τους συναδέλφους να υποβάλλουν αιτήσεις για τη θέση του Διευθυντή….!!!!

Στις εύλογες απορίες για το αν τους απασχολεί το γεγονός της έλλειψης ενδιαφέροντος και αν αναζήτησαν τις πραγματικές αιτίες, προφανώς δεν υπήρξε καμιά απάντηση.

Φαινόμενα διάλυσης και… παρακμής. Φαινόμενα που αποδεικνύουν (και με αυτό τον τρόπο) ότι οδηγούν τις υπηρεσίες μας στα βράχια.

 

www.eforiakoi.org