Κυριακή
02 / 04 / 2023
5 Νέα Άρθρα

ΕΓΓΡΑΦΟ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ) ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Οι δηλώσεις του Χρυσοχοϊδη στις 23.4.2012 και η ηχηρή σιωπή των Σαχινίδη – Οικονόμου σε όσα αποκαλύψαμε, αλλά και σε σχετικό έγγραφο της ΠΟΕ ΔΟY που τους καλούσε να πάρουν θέση, δεν είναι ούτε τυχαία ούτε αποσπασματικά. Εντάσσονται στον σχεδιασμό για μετατροπή των υπηρεσιών του ΥΠΟΙΚ σε βοηθητικά παραρτήματα της Οικονομικής Αστυνομίας (και αυτό προφανώς για συγκεκριμένο μόνο διάστημα).

Με το έγγραφο που αποκαλύπτουμε σήμερα (ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ   σελιδα 1  σελίδα 2  σελίδα 3  σελίδα 4  σελίδα 5) προκύπτει ότι:

1. Υπάρχει σχεδιασμός και προεργασία, η οποία γίνεται εν κρυπτώ.

2. Η Οικονομική Αστυνομία θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα ηλεκτρονικά αρχεία του Υπουργείου Οικονομικών, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ, ενώ για τα αρχεία που δεν είναι σε ηλεκτρονική μορφή θα υπάρχει η υποχρέωση αποστολής τους εντός 10ημέρου και ΑΜΕΣΑ σε ''εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις''.

3. Η Οικονομική Αστυνομία αποκτά ουσιαστικά πλήρη αρμοδιότητα και προτεραιότητα σε υποθέσεις που τυγχάνει, τη ίδια περίοδο, να απασχολούν και Φορολογικές – Τελωνειακές υπηρεσίες.

4. Προφανώς σε καμιά περίπτωση δεν προβλέπεται και αντίστοιχη ΑΥΤΟΜΑΤΗ πρόσβαση των Φορολογικών Υπηρεσιών στα αρχεία της Οικονομικής Αστυνομίας, σε περιπτώσεις που αυτό κρίνεται σκόπιμο.

ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ & ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ