Παρασκευή
19 / 04 / 2024
11 Νέα Άρθρα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Θ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ 18.2.2012

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Θ. Σκυλακάκης, ευρωβουλευτής και υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ανέβασε στο Twitter το παρακάτω σχόλιο με αφορμή την κινητοποίηση του Συλλόγου Αττικής και Κυκλάδων, έξω απ΄ το εξεταστικό κέντρο όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός για τους Ελεγκτές Βεβαίωσης και Είσπραξης.

Συγκεκριμένα ανέφερε: ''Διαδηλώσεις συνδικαλιστών εφοριακών κατά εξετάσεων για νέο σώμα. Για τα 100 χιλ. λαδώματα ετησίως στις εφορίες δεν τους θυμάμαι να διαδηλώνουν''.

Στο παραπάνω σχόλιο απάντησε με επιστολή του, Τ. Αλεξιάδης.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής:

''Σε απάντηση σχολίου σας για τους εφοριακούς, παρακαλώ επιτρέψτε μου να καταθέσω απλές απορίες, γιατί η μνήμη μου δεν με βοηθά και όσο και αν έψαξα στο αρχείο μου, δεν βρήκα πότε διαδηλώσατε, αντιδράσατε, διαφωνήσατε κ.λ.π. για :

 Το «πάρτυ» του χρηματιστηρίου.

 Τα «γλέντια» των Ολυμπιακών Αγώνων.

 Την διαπλοκή Μ.Μ.Ε. με πολιτικούς, άλλων κομμάτων από αυτά που περάσατε (γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι, θα ανεχόσασταν να γίνει κάτι τέτοιο, σε κόμμα που συμμετείχατε).

 Την υπόθεση της SIEMENS, των εξοπλιστικών προγραμμάτων, προμηθευτών του Δημοσίου κ.λ.π.

 Το «γεφύρι της Άρτας» που λέγεται μηχανοργάνωση των εφοριών και μας έχει κοστίσει πολλαπλάσια, από κάθε άλλη χώρα.

Τέλος, σαν ένας από τους δέκα χιλιάδες (εναπομείναντες) εφοριακούς, θεωρώ το «εκατό χιλιάδες» λιγάκι μπακάλικο, γιατί η στρογγυλοποίησή του βρωμάει από μακριά. Εσείς όμως έχετε τα στοιχεία και για να το λέτε, σίγουρα μπορείτε και να το τεκμηριώσετε. Μέχρι τότε όμως, πείτε για να γνωρίζουμε και εμείς ο λαουτζίκος, ποιο είναι το αντίστοιχο νούμερο για τους βουλευτές και ευρωβουλευτές ;

Σε κάθε περίπτωση, επειδή διαπιστώνω, εύκολη πρόσβασή σας στα Μ.Μ.Ε., αναμένω όποτε θέλετε, σε όποιο Μ.Μ.Ε. επιθυμείτε, δημόσιο διάλογο.''