ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

«ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ» ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!

Η αναδιοργάνωση του στενού δημόσιου τομέα που θα επιτρέψει την ανακατανομή οργανικών θέσεων και τον προσδιορισμό του πλεονάζοντος προσωπικού ξεκινά από το υπουργείο Οικονομικών.


Η αναδιοργάνωση του στενού δημόσιου τομέα που θα επιτρέψει την ανακατανομή οργανικών θέσεων και τον προσδιορισμό του πλεονάζοντος προσωπικού ξεκινά από το υπουργείο Οικονομικών.

Χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέδωσε υπουργική απόφαση για τη σύσταση στο υπουργείο Οικονομικών "Επιτροπής Αναδιοργάνωσης Υπηρεσιών" υπό τον γενικό γραμματέα Ηλία Πλασκοβίτη. Η Επιτροπή θα αναλάβει να ελέγξει την υφιστάμενη δομή του υπουργείου και των εποπτευόμενων από αυτό ΝΠΔΔ, να εντοπίσει υπηρεσίες που δεν έχουν αντικείμενο και άλλες που έχουν ελλείψεις προσωπικού ή "υπεράριθμους" υπαλλήλους.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την απόφαση του κ. Βενιζέλου, έργο της Επιτροπής είναι "ο έλεγχος της υφιστάμενης οργανωτικής διάρθρωσης του υπουργείου και των εποπτευόμενων από αυτό Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, ο εντοπισμός υπηρεσιακών μονάδων που έχουν περιορισμένο αντικείμενο αρμοδιοτήτων ή στις οποίες υπηρετεί προσωπικό που πλεονάζει ή ελλείπει σε σχέση με τις ασκούμενες από την υπηρεσιακή μονάδα αρμοδιότητες, και η ανακατανομή των οργανικών θέσεων ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες". Η Επιτροπή θα πρέπει να παραδώσει την εισήγησή της στον υπουργό Οικονομικών, προκειμένου μέχρι 31 Δεκεμβρίου να εκδοθεί η κοινή απόφαση των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών για την ανακατανομή των οργανικών θέσεων προσωπικού και τον προσδιορισμό, κατά κλάδο και κατηγορία, των τυχόν πλεοναζουσών οργανικών θέσεων.

πηγή: έθνος.gr

Για να διαβάσετε την σχετική Υπουργική Απόφαση πατήστε εδώ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 79 guests και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
5
Άρθρα
1848
Εμφανίσεις Άρθρων
4006378