Ν.Δ.: Εξοικονόμηση 150 εκατ. ευρώ από την αναστολή αυξήσεων στους δημοσίους υπαλλήλους.

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Περικοπές δαπανών ύψους 2 δις ευρώ έχει σχεδιάσει η Ν.Δ. για την επομένη των εκλογών. Στο επίκεντρο των περικοπών αυτών βρίσκεται φυσικά το Δημόσιο και οι εργαζόμενοι σε αυτό.

Δημοσίευμα της Καθημερινής, το οποίο επικαλείται αρμόδια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, περιγράφει με σαφήνεια τους τομείς απ’ τους οποίους θα προκύψει η εξοικονόμηση των 2 δις ευρώ.

Το 1 δις περίπου θα προκύψει, όπως το δημοσίευμα αναφέρει, απ’ την κατάργηση Δομών του Δημοσίου, τις νέες συγχωνεύσεις υπηρεσιών, το δραστικό περιορισμό προσλήψεων, αλλά και 150 εκατ. ‘’απ’ την αναστολή προβλεπόμενων αυξήσεων στους δημοσίους υπαλλήλους’’.

Το από 18.6.19 δημοσίευμα φυσικά και δεν διαψεύστηκε, οπότε με ενδιαφέρον αναμένουμε την τοποθέτηση τουλάχιστον όσων εντός του κλάδου μας πασχίζουν για την εκλογή του Μητσοτάκη και την εξειδίκευση απ’ την πλευρά τους των επερχόμενων μέτρων. Των συγχωνεύσεων που προωθούνται, των δομών που θα κλείσουν, αλλά και το ποιες είναι οι αυξήσεις σε δημοσίους υπαλλήλους που πρόκειται να ανασταλούν…

 

Πατήστε για να δείτε το Δημοσίευμα της Καθημερινής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 116 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
5
Άρθρα
1733
Εμφανίσεις Άρθρων
3354558