Από την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 είναι σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Σύστημα στοχοθεσίας, αξιολόγησης, και ανταμοιβής για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης και άλλες διατάξεις για το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου τομέα». Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 και ώρα 21.30.

Ιδιάιτερο ενδιαφέρον έχουν: α) το άρθρο 26 για το Κίνητρο Επίτευξης Δημοσιονομικών Στόχων (αφορά κυρίως τους υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών) και β) το άρθρο 28 για την αναστολή μείωσης της προσωπικής διαφοράς κατά την μισθολογική εξέλιξη των υπαλλήλων (αφορά συναδέλφισσες/ους που λαμβάνουν προσωπική διαφορά).

Για να δείτε το σχέδιο νόμου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28.4.22 συνάντηση των τριών Ομοσπονδιών του ΥΠΟΙΚ με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Σκυλακάκη. Στη συνάντηση κυριάρχησε το ζήτημα της ένταξης των νεοεισερχόμενων (νέες προσλήψεις & κινητικότητα) συναδέλφων στο καθεστώς της προσωπικής διαφοράς.

Περισσότερα...

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Αττικής ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου και εκπρόσωπος της ΑΚΕ Ρόδης Γιώργος, μετέφερε μέσω χαρακτηριστικών παραδειγμάτων την εικόνα που επικρατεί σήμερα στις υπηρεσίες μας και ταυτόχρονα τόνισε την ανάγκη ο Σύλλογος και η Ομοσπονδία αφενός μεν να παρέμβουν δυναμικά, αλλά και να πάρουν ξεκάθαρη θέση σε σοβαρά ζητήματα όπως αυτό της αξιολόγησης που προωθεί η Διοίκηση της ΑΑΔΕ.

Περισσότερα...

Με απόφαση του Διοικητή που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, μετατίθεται για τις 30.05.2022 η έναρξη των Ελεγκτικών Κέντρων για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη για τις 30.05.2022

Ακολουθεί η απόφαση της ΑΑΔΕ

Περισσότερα...

Συμβολική κατάληψη σήμερα 18/2 των συναδέλφων στη ΓΔΗΛΕΔ (Γενική Δ/νση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης) της ΑΑΔΕ.

Οι συναδέλφισσες/οι αντιδρούν και συνεχίζουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους για το νέο κτίριο επί της οδού Πειραιώς...

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...