Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ!

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

Οι συνάδελφοι στο Γενικό Λογιστήριο, εδώ και τρείς ημέρες βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις, με μεγάλη επιτυχία και για την Παρασκευή 15.4.11, προγραμματίζουν συγκέντρωση και πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών.

Η εναντίωσή τους στα σχέδια της κυβέρνησης για την ''αναδιοργάνωση'' του υπουργείου, (που ουσιαστικά οδηγεί σε κλείσιμο υπηρεσιών και σε ιδιωτικοποίηση αντικειμένων), αλλά και την επικείμενη μείωση των μισθών, είναι κάθετη.

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ!

Δυστυχώς όμως... για άλλη μια φορά, ο αναγκαίος συντονισμός του συνόλου των εργαζομένων του Υπουργείου Οικονομικών, δεν έγινε. Πως άλλωστε θα μπορούσε να γίνει αυτό, όταν η συνδικαλιστική ηγεσία του κλάδου μας, έχει επιλέξει την άνευ όρων στήριξη της κυβέρνησης και των επιλογών της; Πως είναι δυνατόν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του κλάδου, όταν στελέχη της ΠΑΣΚΕ:

• Δηλώνουν πρόθυμοι να δεχτούν νέες μειώσεις στους μισθούς μας...

• Πανηγυρίζουν για την ιδιωτικοποίηση αντικειμένων του κλάδου...

• Δέχονται την κατάργηση εκατοντάδων υπηρεσιών...

• Δέχονται τη σύνδεση μισθού – παραγωγικότητας...

• Καλούν την κυβέρνηση, να ''απομακρύνει'' όποιον υπάλληλο δεν επιτυγχάνει τους στόχους που του αναθέτουν...

• Αρνούνται πραξικοπηματικά, να εφαρμόσουν αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων που προβλέπουν αγωνιστικές κινητοποιήσεις...

Η ηγεσία της ΠΑΣΚΕ, μπροστά στην ανελέητη μάχη των εργαζόμενων με τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης, έχει διαλέξει στρατόπεδο και στο βωμό αυτής της επιλογής της, αποφάσισε να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ολόκληρο τον κλάδο. Μας ''κοροϊδεύουν'' λέγοντάς μας ότι δεν έχει έρθει ακόμα ο καιρός για κινητοποιήσεις και περιμένουν προφανώς να ψηφιστούν όλα όσα καθημερινά εξαγγέλλουν στελέχη της κυβέρνησης. ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...

Η ενότητα όμως και η κοινή δράση των εργαζομένων είναι η μόνη μας ελπίδα. Επιβάλλεται να ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ και να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ την ταυτισμένη με την κυβέρνηση ηγεσία της ΠΑΣΚΕ και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας...

Δηλώνουμε αλληλέγγυοι και στηρίζουμε τους αγώνες των συναδέλφων μας, στο Γενικό Λογιστήριο, στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, στη Γ.Γ.Π.Σ., στον ΟΔΔΥ κλπ.

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

14-4-2011

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση σε μορφή pdf πατήστε εδώ