Σάββατο
02 / 12 / 2023
4 Νέα Άρθρα

Φιέστες τη Δευτέρα στη Φορολογική Ακαδημία, αλλά ο... Λύκος στην Καρ. Σερβίας!!!

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Τι και αν η αυριανή ημέρα (Δευτέρα 16.9.19), είναι η ημέρα έναρξης λειτουργίας της Φορολογικής Ακαδημίας στο νέο κτίριο, κάτι βέβαια που κατέστη δυνατό μετά τις τεράστιες προσπάθειες των εκεί εργαζόμενων οι οποίοι έβαλαν (κυριολεκτικά) πλάτη…

Τι και αν η εμπειρία έχει δείξει ότι οι υπηρεσίες μας διαθέτουν ικανότατους συναδέλφους που μπορούν με επάρκεια να καλύψουν το κομμάτι της εκπαίδευσης…

Τι και αν η Διοίκηση της ΑΑΔΕ ετοιμάζει… φιέστες για την αυριανή ημέρα.…

Την ίδια στιγμή στο Αμφιθέατρο της Καρ. Σερβίας θα συνεχίζονται τα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε συναδέλφους από Ελεγκτικές και Δικηγορικές εταιρείες, με αντικείμενο μάλιστα τις ενδοομιλικές συναλλαγές. Και αυτό… υπό την απειλή – εκβιασμό της διοίκησης ότι σε περίπτωση που επιχειρηθεί η παρεμπόδιση της διαδικασίας των σεμιναρίων, δεν θα υπάρξει συνάντηση του Διοικητή με εκπροσώπους των εργαζομένων.

Οι φιέστες άλλωστε της Διοίκησης της ΑΑΔΕ (το γνωρίζει και η ίδια), δεν μπορούν να κρύψουν την επιλογή της να εκχωρήσει εκπαιδευτικό αντικείμενο - σε πρώτη φάση - σε ελεγκτικές και δικηγορικές εταιρείες, μέσα μάλιστα από απόλυτα αδιαφανείς διαδικασίες (αρνούνται να δημοσιοποιήσουν το περιεχόμενο των συμβάσεων) και παραβιάζοντας την κοινή λογική που λέει ότι ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να εκπαιδεύει τον ελεγκτή.

Η ηγεσία της ΑΑΔΕ υπονομεύει, αντί να υπερασπίζεται, τις υπηρεσίες και τα αντίστοιχα τμήματα αυτών, εμφανίζοντάς τα ως ανίκανα να ανταποκριθούν στο ρόλο τους (ελεγκτικό, εισπρακτικό, εκπαιδευτικό κλπ) προετοιμάζοντας το έδαφος για τους ιδιώτες.

Είναι κατά συνέπεια ευθύνη των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών τους οργάνων, να υπερασπιστούν τις υπηρεσίες μας και το δημόσιο χαρακτήρα τους… Να ορθώσουν απαγορευτικό στους Ιδιώτες… Να αναδείξουν στην κοινωνία ότι μέσω της εκπαίδευσης η Κυβέρνηση και η ΑΑΔΕ… βάζουν το Λύκο να φυλάει τα πρόβατα….