ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕΙΩΣΗ!

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ

Το κυβερνητικό σύστημα προπαγάνδας, όπως και στο παρελθόν προετοιμάζει την κοινή γνώμη για τις νέες μειώσεις στους μισθούς των εφοριακών, ενισχύοντας παράλληλα τις γνωστές μεθόδους κοινωνικού αυτοματισμού.

Μιλάει για εξοικονόμηση πόρων μέσω των μειώσεων μισθών που δήθεν θα οδηγήσουν σε αυξήσεις για ορισμένους άλλους, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι στόχος τους είναι συνολική μείωση μισθών, για όλους τους εργαζόμενους, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ

Οι εφοριακοί δεν πρόκειται να αποδεχτούν για άλλη μια φορά το ρόλο του ''λαγού'' προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα περίοδος περικοπών και μειώσεων μισθών. Θα υπερασπιστούμε, ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, τους ήδη μειωμένους σε ποσοστό περίπου 50% μισθούς μας και δεν θα ανεχτούμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον μείωση.

Το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας δεν εντοπίζεται στους μισθούς των εργαζομένων. Αν η κυβέρνηση θέλει αύξηση των εσόδων και όχι την εξόντωση των χαμηλών και μεσαίων εισοδηματικών στρωμάτων δεν έχει παρά:

1. Να ενισχύσει τους φορολογικούς μηχανισμούς και να σταματήσει τη διάλυσή τους.

2. Να προωθήσει τον έλεγχο των μεγάλων υποθέσεων φοροδιαφυγής, για πολλές από τις οποίες μεθοδεύει από το κουκούλωμα έως την παραγραφή τους.

3. Να προχωρήσει στη φορολόγηση του πλούτου και ειδικά αυτού που απολαμβάνει για πολλά χρόνια, ιδιότυπης φορολογικής ασυλίας.

4. Να σταματήσει την πολιτική των χαρατσιών και της εξόντωσης των φτωχών στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ