Σάββατο
30 / 09 / 2023
4 Νέα Άρθρα

ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ!

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

Οι δεκάδες συνάδελφοι που παρακολούθησαμε τη διαδικασία του δικαστηρίου (σχετικά με την απεργία) στις 29.1.2011, αποκτήσαμε οδυνηρή εμπειρία από τη στάση ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ, που κατέθεσε ΕΝΑΝΤΙΟΝ της απεργίας, ΕΝΑΝΤΙΟΝ του κλάδου.

Ο συγκεκριμένος ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, κατέθεσε σαν εκπρόσωπος του υπουργείου, με επιχειρήματα, γνώσεις και απόψεις (γύρω απ' τη λειτουργία των υπηρεσιών) που προκάλεσαν την αγανάκτηση και θυμηδία, όχι μόνο των παρευρισκόμενων εφοριακών, αλλά ακόμα και της ίδιας της προέδρου του δικαστηρίου.

Εντύπωση βέβαια δεν προκαλεί το περιεχόμενο της κατάθεσής του, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ''ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ'' ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ και ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ..... ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Που ισχυρίστηκε (με υπερβάλλοντα ζήλο), ότι με το προβλεπόμενο προσωπικό ασφαλείας, θα ήταν αδύνατο να γίνει το ''κλείσιμο'' της χρονιάς, τη στιγμή που με έγγραφο του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου (αριθμ. Πρωτ. 1177105 ΕΞ 2011 – Για το πλήρες κείμενο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) αποδεικνύεται ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ!

Δεν είχαμε σκοπό να ανασύρουμε την όλη, υπόθεση. Η αξιοπρέπεια, το κύρος και η υπηρεσιακή επάρκεια, είναι υπόθεση του κάθε εφοριακού, από τον κλητήρα της ΔΟY μέχρι τον Γενικό Διευθυντή.

Πραγματική έκπληξη όμως, προκάλεσε η εμφάνιση του συγκεκριμένου, στις 12.1.2012 στα γραφεία της ΠΟΕ ΔΟY, όπου ενημέρωσε τα στελέχη ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ για το περιεχόμενο του νέου Ν/Σ! Δηλαδή μετατράπηκε από ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ του κλάδου, σε ΣΥΜΒΟΥΛΟ της ΠΟΕ ΔΟY! Στην Ε.Ε. που ακολούθησε ακουστήκαν δικαιολογίες και θεωρίες ότι '' ζήτησε συγνώμη'' και άλλα ωραία. Αναμένουμε να δούμε αύριο και τον κύριο Σπινέλλη στα γραφεία της ΠΟΕ ΔΟY, για συμβουλές σε θέματα μηχανοργάνωσης και μεθαύριο τα στελέχη της ΤΡΟΙΚΑΣ, για θέματα φορολογίας!

Καλούμε την πλειοψηφία της ΠΟΕ ΔΟY (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ), να ξεκαθαρίσει τη στάση της απέναντι στα μεγαλοστελέχη του υπουργείου, τα οποία με πρακτικές τους υπονόμεψαν τα συμφέροντα του κλάδου, τόσο στο ζήτημα της απεργίας όσο και σε άλλες περιπτώσεις.

Για να κατεβασετε την ανακοινωση της ΑΣΚΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ