Τετάρτη
24 / 07 / 2024
2 Νέα Άρθρα

Κλειστή σήμερα Παρασκευή 4.8.2017 η ΔΟY Χανίων

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Σε αποκλεισμό της ΔΟY Χανίων προχωράνε σήμερα οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Αιτία τα συνεχή φαινόμενα βίας και εκφοβισμού των εργαζομένων, εντός και εκτός υπηρεσίας. Περιστατικά που κατέληξαν ακόμα και σε τραυματισμό συναδέλφου εντός της ΔΟY.

Για τα φαινόμενα αυτά, τα οποία στη συγκεκριμένη ΔΟY πολλαπλασιάστηκαν το τελευταίο διάστημα, ο Σύλλογος Χανίων είχε και τις προηγούμενες ημέρες προειδοποιήσει με νέα σχετική ανακοίνωσή του. Ανακοίνωση με την οποία ζητούσε απ’ την πολιτική ηγεσία και την ηγεσία της ΑΑΔΕ, να πάρουν θέση και μέτρα επί του θέματος, κάτι που προφανώς δεν έγινε…

Ίσως είναι βολικό για τους υπευθύνους (Πολιτική ηγεσία και ΑΑΔΕ), να κρύβονται πίσω απ’ τους εργαζόμενους οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη Γραμμή. Να κρύβουν απ τη μία τις ευθύνες τους για την έλλειψη μέτρων προστασίας απέναντι σε οργανωμένα κυκλώματα φοροφυγάδων (οι οποίοι υπό το μανδύα των ‘’αγανακτισμένων πολιτών’’ επιτίθενται και απειλούν συναδέλφους), αλλά και ταυτόχρονα να επιχειρούν να μεταφέρουν στους απλούς εργαζόμενους τις ευθύνες για τη φορολαίλαπα, τις χιλιάδες κατασχέσεις μικροοφειλετών, τα χαράτσια κλπ κλπ κλπ.

Δείτε τη σημερινή ανακοίνωση του Συλλόγου Χανίων

Δείτε την προηγούμενη – προφητική ανακοίνωση του Συλλόγου Χανίων