Κυριακή
29 / 01 / 2023
1 Νέα Άρθρα

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

Οι σημερινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για τα θέματα φορολογίας, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας, για τις προθέσεις και τους στόχους της πολιτικής τους.

Οι εντολοδόχοι της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ., που οδηγούν τη χώρα σε πρωτοφανείς οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, μας κοροϊδεύουν ασύστολα με τη συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας ΜΜΕ και δημοσιογράφων. Με ανέκδοτα για «αντιεξουσιαστές και σοσιαλιστές» προσπαθούν να κρύψουν το πραγματικό, στυγνό και αντιλαϊκό πρόσωπό τους.

 Προχωρούν και σε νέα άμεση μείωση της φορολογίας των αδιανέμητων κερδών, με επιχειρήματα, που ... δεν ήξεραν, όταν διαφωνούσαν με τον αντίστοιχο νόμο της Ν.Δ.!

 Προχωρούν σε νέα περαίωση ανέλεγκτων χρήσεων, παρά το ότι την ... κατήγγειλαν όταν την έκανε η Ν.Δ. Μία περαίωση που θα χαρίσει τεράστια ποσά σε φοροφυγάδες και θα πετάξει στα σκουπίδια ελέγχους εφοριακών που ολοκληρώθηκαν ή έχουν ξεκινήσει. Θα δημιουργήσει άμεσο πρόβλημα στα έσοδα, αφού το «μήνυμα» είναι σαφές: «Μην πληρώνετε, κλέψτε ΦΠΑ, κάντε φοροδιαφυγή, η επόμενη περαίωση έρχεται!». Οι συνεπείς φορολογούμενοι, όσοι συμβιβάστηκαν μετά από έλεγχο, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι θα παρακολουθούν ακόμη μία φορά τους φοροφυγάδες να γλεντούν και να πίνουν «εις υγείαν των κορόιδων»!

 Συνεχίζουν τις επιθέσεις στον κλάδο, για να ετοιμάσουν το έδαφος για την ουσιαστική διάλυση των υπηρεσιών μας, με την «αναδιάρθρωσή τους» και τις τραγικές συνέπειες που θα έχει! Την ίδια στιγμή ετοιμάζουν, νέα μείωση των ΔΙΒΕΕΤ με το νέο μισθολόγιο, αύξηση του ΦΠΑ, αύξηση της τιμής του πετρελαίου κλπ γεγονότα τα οποία θα μειώσουν δραματικά, για άλλη μια φορά τα εισοδήματά μας.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ

Ο αγώνας για την ανατροπή της πολιτικής αυτής πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί, με κάθε τρόπο. Το «μνημόνιο» πρέπει να μετατραπεί σε «μνήμα» κάθε νεοφιλελεύθερης πολιτικής, πριν μετατρέψει την κοινωνία σε μία κόλαση ανασφάλειας, ανταγωνισμού και φτώχειας.

Ο αγώνας αυτός δεν μπορεί να γίνει από συνδικαλιστικές ηγεσίες ξεκομμένες από τον εργαζόμενο, διαπλεκόμενες με την πολιτική ηγεσία (... οι κρίσεις συνεχίζονται!) υποστηρικτές της κυβέρνησης και του μνημονίου.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ...

12.9.2010

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ  ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ