Δεν είναι ΑΤΥΧΗΜΑ... είναι ΕΓΚΛΗΜΑ!!!

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο συνεχίζουν τις απανωτές απεργίες τους που ξεκίνησαν από τη μέρα της τραγωδίας στα Τέμπη. Προχωρούν σε νέα 48ωρη απεργία το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μάρτη. Απευθύνουν κάλεσμα σε όλα τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, σε όλη την κοινωνία να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση της Κυριακής, στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα.

Κάλεσμα προς τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση των σιδηροδρομικών την Κυριακή 5 Μάρτη στο Σύνταγμα απευθύνει και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Η Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών καλεί όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους στη συγκέντρωση την Κυριακή, 5 Μάρτη, στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα, να ενώσουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τη νεολαία και όλο το λαό, απαιτώντας:

  • Το έγκλημα αυτό να μην ξεχαστεί, όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή! Δεν είναι ατύχημα είναι έγκλημα! Είναι το ελάχιστο χρέος απέναντι στις οικογένειες των νεκρών και των τραυματιών, των νέων παιδιών και των εργαζομένων στα τρένα που έχασαν τη ζωή τους. Είναι το χρέος μας προς τα παιδιά μας!
  • Να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα! Οι προσπάθειες Κυβέρνησης και ΜΜΕ να κρύψουν τις πραγματικές ευθύνες πίσω από το «ανθρώπινο λάθος» θα πέσουν στο κενό.
  • Να τερματιστούν οι πολιτικές που στο όνομα του κέρδους δεν διστάζουν να θυσιάσουν ανθρώπινες ζωές! Το έγκλημα στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που επέβαλαν τις ιδιωτικοποιήσεις με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεται η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής ως κόστος. Τα αποτελέσματα των ιδιωτικοποιήσεων στις μεταφορές, στην ενέργεια, στο τραπεζικό σύστημα είναι πιο ορατά από ποτέ.
  • Να ληφθούν άμεσα μέτρα για την ασφάλεια στον σιδηρόδρομο!
  • Να μην βιώσουμε ποτέ άλλοτε τέτοια τραγωδία!