Παρασκευή
19 / 04 / 2024
11 Νέα Άρθρα

ΠΟΕ ΔΟY: Αποδέχονται δημόσια την παραβίαση του Καταστατικού

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Με επιστολή της προς την Ομοσπονδία και τους Συλλόγους όλης της χώρας, η ΑΚΕ (Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών) επισήμανε την απαράδεκτη και ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ ΔΟY με την οποία επιχειρείται να αποκλειστεί η Αυτόνομη Κίνηση απ’ τις συναντήσεις της Ομοσπονδίας με την πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία.

Απόφαση απολύτως αντικαταστατική, κάτι άλλωστε που παραδέχονται και οι ίδιοι, αφού στο κείμενο των αποφάσεων του Γενικού Συμβουλίου, μιλάνε για παραβίαση (!!!) των όσων το καταστατικό προβλέπει !!!

Παρόλα αυτά, οι παρατάξεις ΔΑΚΕ – ΠΑΣΚΕ – ΑΣΚΙ, κρατώντας κοινή στάση στο τελευταίο Γενικό Συμβούλιο, απέφυγαν οποιαδήποτε τοποθέτηση, παρά τις βαριές κατηγορίες που τους αποδίδει η επιστολή, επιμένοντας σιωπηρά στην απαράδεκτη απόφαση που οι ίδιοι ψήφισαν.

Στάση που αποτυπώνει την αντίληψη τους για τη λειτουργία των συνδικαλιστικών οργάνων, το πόσο σέβονται τις μειοψηφίες, αλλά και το πόσο τους ενοχλεί η παρουσία και η δράση της Αυτόνομης Κίνησης.

Δράση και παρουσία που προφανώς δεν θα περιοριστεί από τέτοιου είδους ‘’κατασταλτικά’’ μέτρα, τα οποία μάλλον επιβεβαιώνουν το ότι ακολουθούμε το σωστό δρόμο, απέναντι στη βιαιότητα των όσων η Διοίκηση προωθεί, αλλά και το Συνδικαλιστικό Κατεστημένο του κλάδου μας.

Δείτε τη σχετικά επιστολή

Δείτε το Κείμενο των Αποφάσεων του Γενικού Συμβουλίου

Δείτε το Καταστατικό της Ομοσπονδίας