Κυριακή
16 / 06 / 2024
4 Νέα Άρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ EFORIAKOI.ORG: ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΖΑΚΥΝΘΟ, ΛΕΥΚΑΔΑ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ, ΑΡΓΟΛΙΔΑ!

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟ "ΛΟΥΚΕΤΟ" ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του eforiakoi.org (από διαρροές κύκλων του Υπουργείου) το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζεται να βάλει άμεσα «λουκέτο» στις κτηματικές υπηρεσίες της Ζακύνθου, της Λευκάδας, της Ευρυτανίας και της Αργολίδας. Οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε αυτές θα αναγκαστούν να μετατεθούν σε πολύ μακρινές περιοχές (Αχαΐα), γεγονός που θα σημάνει την ισοπέδωση της προσωπικής και οικογενειακής τους ζωής!

Επιπλέον η ανυπαρξία των υπηρεσιών αυτών θα δημιουργήσει μια σειρά από εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες (π.χ αν γίνει μια καταγγελία στη Ζάκυνθο για καταπάτηση του αιγιαλού, που απαιτεί άμεση διερεύνηση τι θα συμβαίνει; Θα έρχεται υπάλληλος από την Πάτρα;), τα οποία όμως φαίνεται να μην ενδιαφέρουν ούτε στο ελάχιστο την ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου (όπως δεν ενδιέφερε και την προηγούμενη βέβαια).

Τα κυβερνητικά αυτά σχέδια (τα οποία δεν αφορούν μόνο τις κτηματικές αλλά και τα κατά τόπους τελωνεία) πρέπει να ακυρωθούν εδώ και τώρα.

Το eforiakoi.org θα επανέλθει σύντομα με περισσότερα στοιχεία για το σημαντικότατο αυτό θέμα.