Ταξικό μίσος από Μητσοτάκη

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

altΜέτωπο με τη συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού, που συγκροτείται από εργαζόμενους, συνταξιούχους, αγρότες και μικρομεσαίους, άνοιξε ο Κυρ. Μητσοτάκης στην πρώτη του τοποθέτηση στη Βουλή ως αρχηγός της Ν.Δ. υπερφαλαγγίζοντας ακόμη και τους εκπροσώπους των εργοδοτικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Αυγής, αντιτάχθηκε στην αύξηση των εργοδοτικών εισφορών έστω και κατά 1% που επιβάλλεται για να μην μειωθούν οι κύριες συντάξεις, ζήτησε επαναφορά της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος για τις επικουρικές, αντιτάχθηκε στην έννοια της αναδιανομής για να μην θιγούν τα υψηλά εισοδήματα, αξίωσε να ανακληθούν οι μικρές αυξήσεις (τριετίες) που έλαβαν πρόσφατα οι δημόσιοι υπάλληλοι, αρνήθηκε να ανακαλέσει τη θέση του για τις απολύσεις και πρότεινε να συμψηφιστούν οι ασφαλιστικές εισφορές με τις επιδοτήσεις των αγροτών! Απέδωσε δε στο πρόγραμμα και τις πράξεις της κυβέρνησης "ταξικό μίσος" προς τα μεγάλα εισοδήματα και ανέλαβε ο ίδιος να τα υπερασπιστεί.

"Είσθε ακραίος αλλά καθαρός νεοφιλελεύθερος. Αυτό είναι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κακό για τη χώρα, που βρίσκεται σε διαπραγμάτευση" επισήμανε ο Αλ. Τσίπρας.