Τετάρτη
24 / 04 / 2024
9 Νέα Άρθρα

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΟΙ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΪΔΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ

Οι μάσκες έπεσαν! Τη στιγμή που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αφήνει στο δρόμο, με πρωτοφανή κυνισμό, τους αδιόριστους του Υπουργείου Οικονομικών προχωρά σε χιλιάδες προσλήψεις στα σώματα ασφαλείας!

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 30 Ιουνίου, μια μόλις ημέρα, μετά το αιματοκύλισμα της Γενικής Απεργίας από τις δυνάμεις καταστολής των ΜΑΤ και της ομάδας ΔΙΑΣ, η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, αποφάσισε την έναρξη διαδικασιών πρόσληψης 4.087 ατόμων στα Σώματα Ασφαλείας!

Η σχετική απόφαση υπογράφεται από τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής του Υπουργικού Συμβουλίου, δηλαδή τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θεόδωρο Πάγκαλο, τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δημήτριο Ρέππα και τον Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης κ. Σωτήριο Λύτρα.

Οι κατηγορίες των προσλήψεων που αφορά η εν λόγω απόφαση είναι οι εξής: 2.700 την αστυνομία, 800 την Πυροσβεστική και 587 το Λιμενικό Σώμα.

Και ενώ ο κατασταλτικός μηχανισμός του κράτους διογκώνεται η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, δηλώνει σε όλους τους τόνους, πως μέχρι το 2015, το ελληνικό δημόσιο θα είναι από τα μικρότερα, σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Αρχικά, εξαγγέλθηκε πως οι προσλήψεις στο Δημόσιο θα ακολουθούν τον κανόνα 1 πρόσληψη για 5 αποχωρήσεις, ενώ ήδη με το τελευταίο επικαιροποιημένο μνημόνιο, ο κανόνας έχει πάει και επισήμως στο 1 προς 10!

Έτσι λοιπόν, τη στιγμή που η κυβέρνηση εμπαίζει τους εκατοντάδες αδιόριστους του Υπουργείου Οικονομικών – και ταυτόχρονα κλείνει σχολεία και νοσοκομεία- προσλαμβάνει χιλιάδες αστυνομικούς για να καταστέλλει όσους διαμαρτύρονται και αντιστέκονται στις μνημονιακές πολιτικές της. Κατά τα άλλα, υποτίθεται ότι ενδιαφέρεται για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, αφήνοντας τις φορολογικές υπηρεσίες δραματικά υποστελεχωμένες και διαλυμένες.

Η κοροϊδία και η βαρβαρότητα στο μεγαλείο τους!