Κυριακή
28 / 04 / 2024
4 Νέα Άρθρα

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Την Πέμπτη 19.6.14 στάλθηκε απ' τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας έγγραφο (με Αρ. Πρωτ. 0006455 ΕΞ 2014) προς όλες τις Κτηματικές Υπηρεσίες που ζητά απ' τους προϊσταμένους στοιχεία για το προσωπικό, προκειμένου να προχωρήσει ο επιμερισμός ποσοστών και η αξιολόγηση του προσωπικού.

Με βάση το έγγραφο αυτό προτείναμε στην ΠΟΕ ΔΟY να εκδοθεί απόφαση με την οποία να καλεί τους προϊσταμένους και τους συναδέλφους να μην απαντήσουν στο συγκεκριμένο έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, με το οποίο ουσιαστικά (και όπως το ίδιο το έγγραφο περιγράφει με σαφήνεια) ξεκινά η διαδικασία της αξιολόγησης η οποία οδηγεί (όπως και η ΠΟΕ ΔΟY έχει διατυπώσει σε κείμενα της) σε απολύσεις. Δυστυχώς η πλειοψηφία της ΠΟΕ ΔΟY δεν συμφωνεί στην έκδοση τέτοιου εγγράφου, αποδεχόμενη στην ουσία την έναρξη της διαδικασίας αξιολόγησης για τον κλάδο.

Προσπαθώντας να ρίξει στάχτη στα μάτια των συναδέλφων και να ''θολώσει'' την στάση της περιορίζεται, ως απάντηση στην πρόταση που καταθέσαμε, στο να κοινοποιήσει (!!) απλά στο υπουργείο το εξώδικο της ΑΔΕΔΥ, αρνούμενη όμως να υλοποιήσει το περιεχόμενο αυτού ή να απαντήσει σε συναδέλφους οι οποίοι απευθυνόμενοι στην ομοσπονδία ρωτάνε για το τι πρέπει να κάνουν.

Καλούμε τα σωματεία και τους συναδέλφους να αντισταθούν στη διαδικασία της αξιολόγησης και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, υλοποιώντας τις αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ, που καλεί σε αποχή από οποιαδήποτε διαδικασία εφαρμογής του συγκεκριμένου νόμου.