Παρασκευή
19 / 04 / 2024
11 Νέα Άρθρα

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΟY ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σε έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28.3.2012 στο Σουφλί (η οποία προκλήθηκε μετά τη συλλογή υπογραφών από τους εργαζόμενους) αποφασίστηκε ομόφωνα η απόρριψη των σχεδίων της κυβέρνησης για κλείσιμο των υπηρεσιών του Β. Έβρου.

Ιδιαίτερα για μια ευαίσθητη περιοχή, την οποία οι ''υπερπατριώτες'' που προσπαθούν να ''σώσουν'' τη χώρα, την οδηγούν στη ερημοποίηση, (σε πλήρη αντίθεση με την πολιτική των γειτόνων) το κλείσιμο των δημόσιων υπηρεσιών και η απομάκρυνση των εργαζομένων απ' τις περιοχές τους, θα έχει ολέθριες συνέπειες.

Στη συνέλευση συμμετείχαν και τοπικοί φορείς, ενώ είχαν προηγηθεί συναντήσεις και κινητοποιήσεις με τη συμμετοχή κατοίκων και εργαζομένων όλων των υπηρεσιών της περιοχής.

Η ενεργοποίηση των εργαζομένων, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα τους, οδήγησαν και το Δ. Σ. του συλλόγου, στην μετατόπισή του από την αρχική του θέση και την υιοθέτηση της άποψης ότι: ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ – ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Πατήστε ΕΔΩ για να ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ